cocolino Posted September 8, 2012 Report Posted September 8, 2012 De aproximativ 3 zile m-am apucat de Windows 8 Blog, ce vrea sa fie un blog cu tutoriale, resurse si alte informatii despre Windows 8. Deocamdata este la inceput si am nevoie de cateva pareri din partea voastra. Pe viitor daca v-a merge bine vreau sa fac si un forum.
gaby Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Pentru inceput, as spune ca este destul de ok; poate doar sa schimbi fundalul cu norisori cu ceva mai tech . Eventual, sa adaugi si un norisor de tag-uri in sidebar. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
cocolino Posted September 9, 2012 Author Report Posted September 9, 2012 Nu prea as vedea rostul norului de tag-uri, am sa adaug butoanele pentru facebook, twitter si google +. Cat despre background am sa ma gandesc ce am sa aleg.
gaby Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Atunci cand un vizitator ajunge pe blogul tau, isi da seama ca e nisat si cauta informatia, ce face? Cand un vizitator fidel cauta un articol anume, ce face? De multe ori foloseste cutiuta de cautare, si, tot de multe ori se foloseste de categorii si taguri (ce pot fi accesate mult mai usor din tag cloud). Pe langa asta, norisorul poate fi util si pentru SEO. Acum, bineinteles, totul ramane la latitudinea ta. Un articol interesant pe tema tag cloud, aici: http://www.paulolyslager.com/tagclouds-useful-keyword-spam/ Ideea cu butoanele de Social Media, este de asemenea buna, si, personal as mai adauga in sidebar si un mic "meniu" cu cele mai populare 10 articole, de exemplu. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
cocolino Posted September 10, 2012 Author Report Posted September 10, 2012 Am facut modificari la tema, am adaugat si norisorul cu tag-uri, am agaudat optiunea de abonare prin e-mail, urmeaza sa mai adaug casuta pentru search.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now