WannaBe Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 in atentia tuturor playerilor/adminilor care sunt grei de cap : EU,WANNABE JOC PE SERVER CU NUMELE WANNABe ! 1c3dev1L. JOACA PE SRV CU NUMELE 1c3dev1L. ! NU SUNTEM UNA SI ACEASI PERSOANA ! SUNTEM 2 PERSOANE TOTAL DIFERITE ! S-a nimerit sa fim aman2 in italia.Eu stau la Milano si el la Bologna.Avem lag aman2 ca jucam din alta tara(eu wireless,el nu stiu)! toti care stiu asta,sa aprobe AICI CA SA VADA TOTI I****I CA AL3xxyS CA NU SUNTEM ACEASI PERSOANA ! ms! Quote dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Al3xXys Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 cum zici tu dar tot nu stiam ca pt glume ca "esti icedevil" merita BAN !!! suferi omule fara suparare ... oricum se pare ca toata lumea tine cu tine , macar sa recunoasca lumea ca cateodata dai aiurea Quote Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 WannaBe numai jigni utilizatorii acestui forum, intr-adevar icedevil si cu tine sunteti doua persoane diferite... Intr-adevar, nu se da ban chiar la faze dinastea ... ( ...... ban se da pentru coduri, lag imens si reconectari in continuu din partea userului respectiv, si pentru injuraturi (dar nu din prima). Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
WannaBe Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 nu cred sa fi dat cuiva ban din prima pt injuraturi..dau llama,da retry,injura si ia ban 1h..cam asa procedeaza baietii ! restu nu mai zic.. Quote dip me in chocolate and feed me 2 lesbians oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts