Jump to content

Recommended Posts

Posted

Navigand prin meniul telefonului, am observat pe ecranul doi (virtual), pe care sunt afisate aplicatii, o gaura (lipsa unei iconite). Avand in vedere ca pe ecranul 1 si 2 al telefonului sunt afisate aplicatiile preinstalate in mod default, mi-am dat seama ca lipseste o aplicatie default, si nu una instalata de mine. Dupa ceva timp in care am incercat sa imi dau seama ce aplicatie lipseste, am descoperit ca aceasta este Latitude. Pentru inceput am crezut ca telefonul mi-a luat-o razna si a incept sa stearga/piarda aplicatii cand si cum doreste, asa ca am inceput sa caut.

Astfel, am gasit si raspunsul: odata cu noul update al Google Maps, aplicatia Latitude a fost integrata in Maps, nemaifiind o aplicatie separata ci gasindu-se in meniul Maps.

Ultimul update al Google Maps a adus sincronizare de cautari cu alte dispozitive de calcul. Astfel, sa zicem ca va pregatiti sa plecati intr-o excursie si incercati sa va faceti itinerariul pe Google Maps, pe laptop sau calculator; dupa care plecati jos la masina si deschideti telefonul. Veti avea la sugestii aceleasi cautari facute pe calculator. Interesant, nu?

M-am gandit ca acest topic va fi de folos si pentru alti utilizatori care se vor trezi cu o aplicatie lipsa si nu vor stii care anume si din ce cauza a disparut, avand in vedere ca toti cei ce vor face update la Maps vor pati asta.

googlemapslatitude.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.