Jump to content

Cum Pun Melodia Preferata Drept Ringtone Pe Iphone?

Recommended Posts

Posted

Ieri am fost intrebat: "cum pot sa-mi pun si eu melodia preferata drept ringtone pe iPhone?". Stiu ca pot sa descarc ringtone-uri de pe iTunes, insa altfel nu se poate? (aceasta este calea oficiala). Neavand foarte mare experienta cu iPhone-urile, raspunsul meu a fost unul clasic: trebuie mai intai sa ai melodia in telefon, apoi trebuie sa aibe o setare care sa permita asta.

Imediat dupa raspuns, am primit telefnul in brate pentru a face eu operatiunea, si am descoperit cu stuopare ca raspunsul meu era incorect. Posesorii de iPhone-uri nu-si pot seta un ringtone in acest fel.

iphoneringtone.png

Ulterior, am aflat si metoda, sau mai bine zis metodele prin care se poate seta o melodie ca ringtone pe iDevice, fara a o achizitiona din iTunes:

1. Prima metoda ar fi taierea unei portiuni din melodia preferata, si integrarea acesteia in telefon, dupa cum urmeaza:
    • In prima faza trebuie sa faceti in asa fel incat melodia sa nu depaseasca 30 secunde (puteti folosi MP3 cutter sau alte programe de acest soi pentru asta).
    • Dupa ce ati facut melodia de 30 de secunde, deschideti iTunes-ul si o copiati in "music" (drag and drop), dupa care dati click dreapta pe melodie iar din meniul contextual alegeti optiunea "create AAC version". Dupa cateva secunde veti gasi in C:\users\user\Music’\iTunes\iTunes Music (predefinit) un fisier cu extensia m4a. Fiserul gasit este ringtone-ul ales, tot ce trebuie sa faceti in continuare fiind sa schimbati manual extensia din m4a in m4r.
      * In cazul in care nu vedeti extensia fisierului, din My Computer selectati -> Tools/Organize -> Folder Options -> tabul view -> debifati Hide extensions for know file types.
    • Odata ce ati schimbat si extensia, trageti fisierul respectiv in campul "ringtones" din iTunes si sincronizati iPhone-ul.
    • Melodia va fi gasita in Setarile telefonului in Sounds.

[*]A doua metoda, in mare parte tot "gratuita" de a va personaliza ringtonurile, este sa descarcati un program din categoria "iphone ringtone maker" (gasiti o gramada, gratuite sau pe bani) si sa va faceti ringtonurile proprii pe care mai apoi le introduceti in iTunes-ul din calculator, iar atunci cand va veti sincroniza iPhone-ul ele vor aparea in telefon.

[*]How to Make iPhone Ringtones for Free Using iTunes:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.