Jump to content

Grigorescu Irinel - Oferte/anunturi...


GrigorescuIrinel

Recommended Posts

GRIGORESCU IRINEL – OFERTE / ANUNTURI

1. ►►►Gaze, instalatii termice, instalatii sanitare, climatizare.

S.C. din Bucuresti executam urmatoarele lucrari TOTAL AUTORIZATE, de la proiectare la receptie:

- instalatii de gaze pentru case, vile şi apartamente, coloane de gaze, retele interioare, stradale, industriale sau de alt tip pentru gaze;

- instalatii termice (furnizam şi instalam centrale şi calorifere pentru apartamente, pentru case/vile, centrale de bloc, boilere etc.);

- instalatii sanitare (furnizam şi instalam obiectele sanitare, executam retelele interioare de apa şi de scurgere la canalizare in cladiri de orice marime);

- climatizarea oricaror tipuri de incinte sau cladiri (furnizam şi instalam aparate de aer conditionat in apartamente, case/vile, spatii comerciale, industriale etc.; pentru cladirile mari putem sa furnizam şi sa instalam aparate complexe, de ex. chillere cu ventil convectoare).

Lucram in Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

2. ►►► Canalizare, vopsire, instalatii electrice.

S.C. din Bucuresti executam in Bucuresti şi zona limitrofa urmatoarele tipuri de lucrari:

- canalizare (retele stradale, interioare, industriale, camine, racordarea/bransarea cladirilor la reteaua publica de canalizare etc.);

- retele stradale şi interioare pentru apa rece;

- protectie anticoroziva, vopsire – suprafete mari, conducte etc.;

- instalatii electrice.

Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

3. ►►► Mobilier PAL la comanda orice categorie.

S.C. din Ploiesti proiectam şi executam la comanda mobilier de calitate din PAL (lucrari medii şi mari) pentru orice tip de client (mobilier prescolar, scolar, universitar, mobilier pentru orice institutii si sedii de firme, hoteluri, baruri, restaurante, depozite, farmacii, mobilier variat pentru locuinta fiecarui cetatean – dormitoare, camere de zi, bucatarii, biblioteci, holuri, scaune, tabureti, rafturi etc.). Executam si mobilier serie sau orice alte variante sortotipodimensionale si cantitative solicitate de clienti. Lucram pentru Prahova, Bucuresti dar şi pentru tara, in functie de marimea lucrarii. Asiguram transport şi montaj. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

4. ►►►Deratizare & Dezinsectie & Dezinfectie.

S.C. din Bucuresti executam lucrari autorizate de deratizare, dezinsectie si dezinfectie; folosim substante si produse avizate de institutiile abilitate; eficienta acestor produse este maxima. Executam lucrari in Bucuresti si limitrof. Lucrarile pot fi ocazionale sau pe baza de contract cu repetare la intervalele de timp si pe perioada dorite de client. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

5. ►►►Executam munca necalificata.

S.C. din Bucuresti executam in Bucuresti şi judetele limitrofe (in functie de marimea lucrarii) lucrari medii si mari ce presupun munca necalificata (sapaturi, demolari, imprejmuiri cu gard etc. etc. etc.). Lucram atat in constructii cat şi in oricare alt domeniu. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

6. ►►► Proiectam, executam şi montam pereti cortina (fatade cladiri).

S.C. din Bucuresti proiectam, executam si montam pereti cortina (fatade cladiri) – inclusiv blocuri, hale industriale, cladiri de birouri etc. in Bucuresti si in tara (lucrari mari):

• Tamplarie din aluminniu cu si fara bariera termica; tamplarie din p.v.c. cu 4, 5 sau 6 camere

• Fatade atat din tamplarie cat si pereti cortina. Acestea pot fi din diferite sisteme in functie de incarcarea statica cat si de preferinta beneficiarului.

• Fatade exterioare complet din sticla-securizata simpla sau in structuri termoizolante

• Toate cele de mai sus pot fi in gama coloristica diversificata cat si imitatii de lemn sau anumite roci.

• Geamurile aferente simple sau termoizolante, in multitudine de structuri coloristice, utilitati, sau de protectie.

• Obloane exterioare pentru protectie-pe balama, persiana

• Obloane de protectie exterioara tip rulou cu aplicatie suprapuse ferestrelor sau aplicate

• Usi de garaj rulou sau secventiale

• Partitii ale spatiilor interioare din diferite sisteme atat din profile cat si ca structura a vitrarii.

• Jaluzele orizontale-atat aplicate cat si-n interiorul geamurilor de vitrare, cu actionare: manuala, electrica sau remonte control

• Operatiuni de mentenance si reparatii pentru toate sistemele de mai sus

• Asistenta tehnica, proiectare si calcule pentru orice configuratie in domeniile de mai sus Sunati-ne la: 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

7. ►►►Proiectare constructii civile şi industriale.

Firma de arhitectura din Bucuresti elaboram pentru Bucuresti si pentru tara proiecte de orice complexitate in domeniile: - constructii civile (cladiri de birouri, case, vile, spitale etc.etc.etc.); - constructii industriale (pentru orice gen de activitate); asiguram inclusiv proiectarea tuturor tipurilor de instalatii si a amenajarilor interioare. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

8. ►►►Executam urmatoarele lucrari in constructii.

S.C. din Bucuresti executam in Bucuresti şi judetele limitrofe (in functie de marimea lucrarii) urmatoarele categorii de lucrari:

- termopan (acoperim tot domeniul);

- usi şi geamuri rezistente la incendii;

- protejarea geamurilor şi cladirilor impotriva efractiei şi soarelui prin aplicarea de folii speciale;

- placari cu alucobond (inclusiv placarea exterioara completa cu alucobond a unor blocuri);

- amenajari interioare (gresie, faianta, pavaje, placare cu piatra, rigips, tavan fals, partitii, sapa, zugraveli, parchet etc. etc. etc.).

Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

9. ►►►Cablare in constructii

S.C. din Bucuresti executam lucrari de cablare in constructii, incinte şi spatii exterioare in Bucuresti şi limitrof. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

10. ►►►Executam curatenie profesionala.

S.C. din Bucuresti executam lucrari de curatenie profesionala in Bucuresti şi limitrof. Folosim echipament si produse performante, respectam termenele si standardele de calitate. Lucrarile pot fi ocazionale dar si pe baza de contract cu repetare la intervalele de timp si pe perioada dorite de client. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

11. ►►►Casute de vacanta, casute simple, casute caini .

S.C. din Bucuresti producem: 1) casute de vacanta orice cantitate (locuibile in orice anotimp) cu deviz dupa proiectul firmei noastre sau dupa proiectul/cerintele clientului 2) casute simple din lemn orice cantitate (intocmim deviz conform cerintelor clientului); 3) casute pentru caini - loturi de minim 20 de bucati (intocmim deviz conform cerintelor clientului). Lucram pentru Bucuresti, Prahova şi judetele limitrofe. Lucram si pentru export. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

12. ►►►Construim case.

S.C. din Bucuresti construim case la cheie (din caramida şi din BCA). In activitatea noastra respectam cerintele clientului (putem sa construim doar casa la rosu sau putem avansa pana la stadiul dorit de client).

Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

13. ►►►Confectii metalice fier forjat.

S.C. din Bucuresti producem şi montam confectii metalice din fier forjat (porti, garduri, grilaje, gratii etc. etc. etc.). Lucram pentru Bucuresti şi judetele limitrofe (in functie de marimea lucrarii). Asiguram transport şi montaj. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

14. ►►►Realizam pavaj cu pavele & placare cu piatra.

S.C. din Bucuresti realizam pavaje din pavele de orice tip precum şi placare cu piatra pe orice suprafete. Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe (in functie de marimea lucrarii). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

15. ►►►Construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni…

Construim din lemn: case/cabane/vile/hoteluri/pensiuni, la cheie. Intocmim deviz conform cerintelor clientului. Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

16. ►►►Renovam apartamente in Bucuresti.

Totul conform gustului clientului (toate amenajarile interioare, instalatiile sanitare, instalatia electrica, termopanul/tamplaria din lemn, aerul conditionat etc.). La solicitare putem realiza (in mod AUTORIZAT, proiectare şi executie) separatia de gaze (coloana de gaze a blocului, instalatia interioara de gaze a apartamentului, instalarea centralei de apartament şi a caloriferelor). Lucrarile sunt executate cu respectarea termenelor şi cu consultarea permanenta a clientului.

Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

17. ►►►Renovam case/vile in Bucuresti.

Lucram constiincios, utilizand materiale de calitate. Respectam termenele. Renovam TOT ceea ce exista in constructia unei case/vile (consolidarea casei/vilei-daca este cazul, amenajarile exterioare, acoperisul, amenajarile interioare, termopanul/tamplaria din lemn, toate tipurile de instalatii). La solicitare instalam aer conditionat, centrala termica şi caloriferele (totul AUTORIZAT, de la proiectare la receptie). Putem executa şi instalatia de gaze (autorizat de la proiectare la receptie), precum şi termoizolatia. Consultam permanent clientul pentru ca lucrarile sa fie asa cum isi doreste acesta. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

18. ►►►Construim vile, hoteluri, pensiuni.

S.C. construim vile, minihoteluri, hoteluri, pensiuni la cheie in Bucuresti şi judetele limitrofe. Utilizam caramida şi BCA-ul. Trainice, confortabile, estetice. Marete sau discrete. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

19. ►►►Gaze naturale – Prahova şi jud. limitrofe.

S.C. din Ploiesti, autorizata in domeniul gazelor naturale, executam lucrari de la proiectare la receptie in Ploiesti şi judetul Prahova (instalatii de gaze pentru case, vile şi apartamente, coloane de gaze pentru blocuri, retele interioare, stradale, industriale sau de alt tip pentru gaze). Lucrarile sunt executate cu profesionalism şi cu respectarea termenelor stabilite. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

20. ►►►Hidroizolatii & Termosistem.

S.C. executam (lucrari medii şi mari):

1. Hidroizolatii - pentru case, vile, hoteluri, cabane, blocuri, hale industriale, depozite, unitati agrozootehnice, sali de sport şi orice alt tip de cladire careia doriti sa-i mentineti sanatatea;

2. Termosistem - pentru tipurile de constructii enumerate la hidroizolatii, daca doriti sa economisiti energie şi sa obtineti un confort sporit.

Primim comenzi din Bucuresti şi limitrof. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

21. ►►► Automatizari, sisteme de securitate, eco-energie, productie publicitara.

S.C. din Ploiesti executam lucrari in Prahova si judetele limitrofe in domeniile de mai jos:

a. Automatizari casnice si industriale:

- sisteme de control acces - cu si fara pontaj/evidenta - restrictionari acces institutii, spatii,

automatizari porti si spatii cu destinatie speciala - bariere, stalpi incastrabili in caile de acces, turnicheti, etc.

interfonie, videointerfonie, telefonie – centrale telefonice, cablare in constructii, incinte şi exterioare

- sisteme de sonorizare-mall, institutii publice, institutii administrative

- sisteme de reglaj si monitorizare temperatura, umiditate, alti parametri la cererea beneficiarului

b. Sisteme de securitate:

- sisteme de alarma / sisteme de supraveghere video profesionale / sisteme de securitate PSI

- sisteme de gestionare si transmitere a datelor –GSM

- sisteme de monitorizare cu aplicatie civila si industriala-sisteme de iluminat

c. Informatica, birotica, date:

sisteme de calcul, accesorii IT-scannere,imprimante, plotter cutter etc- .SISTEME VIRTUALE INTERACTIVE

retele LAN ,WAN, etc. structurate pentru interior – exterior.

d. ECO-ENERGIE:

- Surse de iluminat ecologice- aplicatiile LED

- Panouri fotovoltaice, convertizoare 12-220 V/300W- 4KW

- Sisteme de reglaj a tensiunii automate pentru valorile standardizate

e. Productie publicitara: Realizam creatie Brand-uri si LOGO-uri, casete si panouri / totemuri / autocolante /print / reclame mecanotronice, sisteme de publicitate audio-LOGORING.

Reprezentant zonal pentru : CIA, ELVOX Italia / CROW Israel/ GRASSLIN / SMART CANADA / KRAMER etc. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

22. ►►► Renovam/amenajam: sedii de banci, de firme, spatii comerciale

S.C. din Bucuresti, renovam/amenajam sedii de banci, sedii de firme, hoteluri, cazinouri, cluburi, discoteci, pensiuni, unitati medicale, scoli, depozite, spatii comerciale cu profil alimentar, nealimentar sau special, orice alt spatiu in care se desfasoara o activitate economica sau de orice alta natura.

Munca noastra se refera la:

- consolidarea cladirii (daca este cazul) – orice fel de cladire şi indiferent de marimea ei;

- amenajarile exterioare: acoperis, hidroizolatii, termosistem, zidarie, placare cu alucobond, pavaj, placare cu piatra, gard din fier forjat sau gard din zid + fier forjat etc.

- amenajarile interioare: rigips, tavan fals, partitii, placare cu gresie, faianta, piatra, zugraveli etc.

- instalatii: refacerea sau construirea instalatiei de incalzire (centrala termica cu calorifere sau alimentare de la reteaua termica a localitatii), refacerea sau construirea retelei de alimentare cu apa rece şi calda, refacerea sau construirea instalatiilor sanitare, refacerea sau construirea instalatiei electrice;

- montarea de tamplarie termoizolanta conform cerintelor clientului, de usi şi geamuri rezistente la incendii, aplicarea de folii speciale impotriva efractiei şi soarelui;

- reconditionarea tamplariei din lemn existente sau confectionarea de tamplarie noua din lemn;

- climatizare: instalarea aparatelor de aer conditionat sau a altor aparate mai complexe (de ex. chillere);

- curatenia dupa constructor;

- instalarea de sisteme de control acces (cu şi fara pontaj), restrictionari acces (bariere, stalpi incastrabili, turnicheti), sisteme de sonorizare, sisteme de alarma (supraveghere şi PSI)

- daca este cazul executam autorizat orice lucrare din domeniul gazelor naturale de la proiectare la receptie;

- furnizam şi instalam centrale telefonice;

- proiectam şi executam mobilier din PAL pentru dotarea spatiilor;

- asiguram şi proiectarea autorizata (daca este cazul) a eventualelor modificari pe care noi le aducem constructiei, proiectarea instalatiilor şi amenajarilor interioare.

Lucram pentru Bucuresti şi limitrof . Puteti opta pentru toate serviciile de mai sus sau pentru o parte dintre ele. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim!

(Anuntul este valabil permanent)

23. ►►► Construim camping-uri.

S.C. din Bucuresti construim casute pentru camping conform cerintelor clientului in ceea ce priveste: materialul, dimensiunile, compartimentarea, izolatia termica, compatibilitatea cu racordarea la utilitati, alte dotari. Daca sunteti proprietarul unui teren situat intr-o zona pitoreasca şi/sau foarte circulata (munte, litoral, lacuri, padure, statiuni balneoclimaterice, in apropierea soselelor importante sau autostrazilor) şi decideti sa-i valorificati potentialul turistic cu o investitie destul de mica, puteti sa construiti un camping. Casutele noastre raspund pe deplin acestui scop. Pe langa construirea propriu-zisa a casutelor, asiguram transportul şi montajul lor la locul de amplasare. Putem produce orice cantitate la standarde de calitate ridicate. Daca ideea vi se pare interesanta, contactati-ne pentru discutii detaliate. Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

24. ►►► Construim ferme (resedinta + anexe).

S.C. CONSTRUIM FERME LA CHEIE (resedinta + foisor + garaje + crama şi/sau pivnita + grajduri + depozite pentru hrana animalelor/pasarilor + casuta pentru angajatii permanenti + imprejmuirea sediului şi/sau a intregului domeniu + instalatii/utilitati + cai de acces + alte lucrari dorite de proprietar pentru ca totul sa fie OK). Resedinta va fi construita din caramida, BCA sau lemn (parter sau alte variante, de exemplu subsol + parter + etaj/etaje etc.). La fel şi celelalte anexe mentionate mai sus (din caramida, BCA sau lemn, conform preferintei proprietarului, in varianta parter sau altfel). Daca sunteti interesat se intelege ca totul urmeaza sa fie stabilit in detaliu (conform proiectului deja existent sau viitorului proiect). Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

25. ►►► Construim gard monumental.

S.C. din Bucuresti construim gard monumental (din caramida sau din BCA), cu fundatie, cu porti din fier forjat, pentru imprejmuirea vilelor, caselor, terenurilor. Totul conform cerintelor clientului. Gardul poate fi numai din zid sau poate fi din zid combinat - dupa gustul clientului - cu panouri din fier forjat (suntem şi producatori de confectii metalice din fier forjat). Construim şi gard din azbociment. Primim comenzi din Bucuresti şi judetele limitrofe (in functie de marimea lucrarii). Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

26. ►►► Construim blocuri.

S.C. din Bucuresti CONSTRUIM BLOCURI LA CHEIE conform proiectului, pentru diferite destinatii:

- sedii de firme;

- birouri (pentru inchiriere);

- clinici medicale/cabinete medicale/spitale/scoli;

- spatii comerciale;

- cazinouri, cluburi;

- locuinte;

- oricare alta destinatie.

Lucram pentru Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

27. ►►► Construim cazinouri, cluburi, sali de festivitati, discoteci etc.

S.C. din Bucuresti CONSTRUIM LA CHEIE: cazinouri, cluburi, discoteci, restaurante, sali de festivitati şi orice alte cladiri destinate jocurilor de noroc, intrunirilor şi divertismentului/festivitatilor. Construim conform proiectului (cladiri mai mici, mai mari, foarte mari, numai parter sau parter + etaje, cu subsol pentru garaje sau nu etc., etc., etc.). Construim in Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

28. ►►► Construim cladiri pentru invatamant/educatie.

S.C. din Bucuresti CONSTRUIM LA CHEIE pentru invatamant/educatie (conform proiect):

- cladiri pentru facultati/universitati (stil bloc cu numar variabil de etaje sau orice alt tip de cladire conform proiectului – cu amfiteatre, sali de curs etc. etc. etc.);

- cladiri pentru scoli/licee (orice tip de cladire – stil bloc sau altfel - conform proiectului);

- cladiri pentru gradinite (orice tip de cladire conform proiectului).

Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa.

Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

29. ►►► Construim depozite

S.C. din Bucuresti CONSTRUIM DEPOZITE LA CHEIE (conform proiect) pentru orice destinatie. La construire folosim panourile sandwich pe structura metalica. Putem utiliza şi caramida şi BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile şi climatizarea cerute conform specificului depozitului (produse nealimentare, produse alimentare, medicamente etc.). Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

30. ►►► Construim hale industriale

S.C.din Bucuresti CONSTRUIM HALE INDUSTRIALE LA CHEIE (conform proiect) din panouri sandwich şi structura metalica. Putem utiliza şi caramida şi BCA-ul. Precizare: construim toate instalatiile şi climatizarea impuse de specificul activitatii care se va desfasura in hala respectiva. Primim comenzi din Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

31. ►►► Construim showroom-uri auto, service-uri auto, spalatorii auto.

S.C. din Bucuresti CONSTRUIM LA CHEIE conform proiect:

- showroom-uri auto (pentru prezentare şi vanzare de autoturisme sau alte mijloace de transport rutier);

- service-uri auto;

- spalatorii auto.

Precizam ca putem construi şi combinatii: showroom + service + spalatorie, showroom + service etc. Materialele utilizate la construire sunt: structura metalica + panourile sandwich sau, daca proprietarul prefera, BCA-ul sau caramida. Construim pentru Bucuresti şi zona limitrofa. Sunati la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

32. ►►► Construim lacasuri de cult (biserici, temple etc.)

S.C. construim la cheie (conform proiect) lacasuri de cult (biserici, temple, case de rugaciune sau orice alt tip de lacas de cult). Lucram pentru Bucuresti şi judetele limitrofe. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

33. ►►► Gresie & Faianta (executam placare)

Executam placare de calitate cu gresie şi faianta in Bucuresti şi zona limitrofa (lucrari medii, mari şi foarte mari). Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

34. ►►► Consolidam şi renovam cladiri

S.C. - CONSOLIDAM şi RENOVAM orice fel de cladire (bloc, vila, casa, scoala, depozit, hala industriala, biserica etc., etc., etc.) in Bucuresti şi judetele limitrofe. Consolidarea se refera la lucrari de readucere la parametrii initiali a structurii de rezistenta a cladirii. Renovarea se refera la: acoperis, amenajarile exterioare, amenajarile interioare, instalatia sanitara, instalatia electrica , instalatia de gaze, centrala termica şi caloriferele, aerul conditionat etc. Detinem autorizarile necesare pentru toate domeniile mentionate mai sus. Sunati-ne la 0749277313 sau retineti numarul. Multumim! (Anuntul este valabil permanent)

35. ►►► Lucrari diploma asistenti generalisti şi de farmacie.

Vindem / concepem lucrari de diploma pentru asistenti medicali generalisti şi asistenti de farmacie (preturi convenabile). Anuntul este valabil pentru intreaga tara. Va rugam sa luati legatura cu noi din timp. Sunati-ne la 0749277313. Retineti numarul nostru de telefon! (Anuntul este valabil permanent)

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.