Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Salut.

Am o problemă :(.

Deţin Counter Strike Carbon v1, şi când încerc să intru într-un server, mi se blochează :(((.

Am încercat şi cu Counter Strike 1.6, am reinstalat jocurl, etc., dar nu a mers :(.

Posted

Din moment ce i-a mers pana acum, n-are treaba cu protocoalele. Sa updateze de la 47 la 48 inseamna sa bage steamonly, dar probabil e server fantoma si nu-si permite sa piarda jucatori. Dar marog, poti incerca un patch. Dar iti spune daca are legatura cu protocoalele...

Fa un clean instal si vezi... foloseste o versiune normala, nu toate tampeniile modificate.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Păi, dacă avea protocol diferit, îmi apărea acolo un mesaj de eroare.

Aici se blochează, şi se închide CS-ul (după ce îmi afişează: "CS has stopped working" sau cv. de genu')

• Moderators
Posted

zm.xtremexpc.ro .

Îmi place extrem de mult. Hărţi faine, moduri foarte faine (adică pe alte servere zombie, dacă eşti zombie şi trage unu în tine, nici nu poţi să te mişti, etc.)

• Moderators
Posted

Sigur ban sau doar o mică problemă?

Adică dacă ai BAN, nu mai poţi să intri deloc pe server. În cazul meu, intram şi stătam 2-3 secunde după care se bloca jocul.

P.S. N-am făcut nimic ca să fiu banat :P.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.