Jump to content

Recommended Posts

Posted

In decursul zilei de astazi am fost anuntat de catre sistemul de operare (Windows 7) ca sunt disponibile 15 important updates si 1 optional update. Pentru ca nu sunt adeptul modei "next, next, next", am "cerut" mai multe detalii despre apasand pe acestea (Select updates you want to install). Cele 15 erau actualizari de securitate pe care le-am instalat, insa actualizarea optionala era o aplicatia denumita Bing Destkop.

Pentru ca pana in acel moment nu mai auzisem/citisem despre Bing Destkop am fost curios sa vad ce este/face acesta, drept pentru care am aflat ca:

Bing Desktop este disponibil pentru computerele care folosesc sistemul de operare Windows 7, si poate fi instalat din sectiunea actualizari optionale ce se gaseste in Windows Update. Bing Desktop ofera o actualizare automata a imaginii de fundal (Wallpaper) Windows Desktop la imaginea de start, pe care motorul de cautare Bing.com o are in fiecare zi. In plus, ofera un acces mai facil la casuta de cautare Bing, pentru a simplifica cautarea fara a deschide browserul.

Avand in vedere ca deocamdata nu am nevoie de facilitatile pe care aplicatia mi le ofera, am debifat update-ul optional.

bingdesktop.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.