Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sal! Am si eu un calculator core2 duo e8400 , placa de baza p5ql-pro memorie 4gb kingmax , placa video 9600 gt...care imi face probleme cand intru in standby..sau cand intra el automat. Cand dau click pe mouse sa isi revina din standby ma trezesc ca se reseteaza biosul si imi spune ..pres f1 for setup.. pres f2 to continue. Acum nus daca problema previne de cand mi-am luat pc ul acum 3 ani sau cand sa ars placa de retea integrata pe placa de baza.Am incercat setari in bios fel de fel.. schimbat bateria de pe placa de baza cu una noua si nimic la fel face.

Va rog sa ma ajutati !!!

Posted

Cum adica se reseteaza BIOSul? Isi da sistemul restart sau se reseteaza BIOSul la propriu?

Da-i un checkdisk (Start-> run-> Chkdsk /r -daca nu se restarteaza automat, da-i tu manual). O sa inceapa procesul si poate tine de la cateva minute la cateva ore, depinde de ce iti gaseste. Nu-l inchide, lasa-l sa termine procesul. Odata incheiat si intrat in windows, vezi daca face la fel.

Eventual, fa un update la BIOS.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.