Jump to content

Problema Afisare Topicview Dupa Instalare Ipb Application System 2.0

Recommended Posts

Posted

Salut.Tocmai ce am instalat Application System 2.0.0 [iPB 3.3.4] cand am aflat ca username-ul s-a dat peste cap.Va rog sa ma ajutati ! Mai jos aveti o poza:

aA8JE.png

Posted

In primul rand: Applications System 2.0 supported IPS Software Version: 3.2.3 - 3.3.3; daca ai 3.3.4, eroarea de afisare poate fi cauza acestui fapt.

Daca, ai 3.2.3 sau 3.3.3, verifica daca si pe tema default se vede tot asa. Daca pe tema standard totul este in regula, atunci probabil intervine o incompatibilitate a aplicatiei cu skin-ul folosit de tine.

Daca si pe tema standard sunt probleme, consider ca cel mai bine contactezi autorul aplicatiei, si ii spui despre problema: http://community.invisionpower.com/files/file/4643-applications-system/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Pe tema default se vede tot asa.

Nu sti ce as putea modifica prin TopicView ca sa revina la normal? Chiar imi trebuie aceasta aplicatie si acum nu vreau sa sterg tot forumul IAR!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.