Jump to content

Salvari Kingdoms Of Amalur: Reckoning - Storyline Complete Savegame

Recommended Posts

Posted

So, am reusit, dupa un timp mai indelungat, sa termin inca un joc. Este vorba despre Kingdoms of Amalur: Reckoning, unul dintre cele mai bune RPGuri jucate de mine. Gameplay foarte bun, cu un combat pe masura; storylineul captivant, grafica destul de buna, dar nu prea are importanta. Si, spre deosebire de MULTE jocuri, nu am gasit niciun glitch.

69809183.png

Singurele lucruri, minore de altfel, care nu mi-au placut, au fost lipsa de dificultate (am murit o singura data... si ca fapt divers, m-am batut cu cu "o armata" de NPC, intr-un oras), si usurinta gasirii itemelor.

Merita, il recomand iubitorilor de gen si nu numai.

Acum, salvarea e undeva la level 30, cu main quest si alte cateva side quests terminate (sunt alte zeci de questuri). Tin sa mentionez ca itemele au fost modificate (cu un programel), dupa terminarea jocului.

Salvarile pot fi descarcate aici: :link:

30435260.png

46652660.png

Dupa ce descarcati si dezarhivati salvarile, copiati folder-ul "Storage" si il puneti in: C:\Users\Nume\AppData\Local\SKIDROW\102500.

• Upvote 1

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

L-am jucat si eu o perioada, mi-am facut un asasin pe daggers. Tot cam ceva de genul am ajuns.. lv 30, dar nu il terminasem.. sunt foarte multe questuri. Poti face o groaza de lucruri. Ma enerveaza ca seamana putin cu wow, si la grafica, dar si pentru faptul ca a fost conceput ca un MMORPG. Ma rog.. merge la plictiseala ! :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.