Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. De cand am constatat ca nu-mi mai merge Youtube-ul . Problema nu stiu de la ce ar fi am facut aproape toate update-urile la majoritatea programelor .

Uitati o poza pentru a va da seama de problema:

49659414.png

• Moderators
Posted

In primul rand, eu zic sa iti dezactivezi toate toolbar-urile care le ai active in IE. Apoi seteaza-ti start page , pe google sau oricare alta pagina care se incarca repede.

Intra pe www.ninite.com si instaleaza-ti java, flash, flash pt IE, si Adobe Reader.

Vad ca ai Eset Nod32 ca antivirus.. eu iti recomanda sa-l schimbi (doar daca nu ai licenta pe el). Incearca unul free cum ar fi: AVG,Avira,Avast,Microsoft Security Essentials (eu prefer sa nu folosesc Avira, nicaiei, pentru ca e enervant). Gasesti antivirusi tot pe site-ul de mai sus.

Incearca sa faci upgrade la ultima versiune de IE pentru sistemul tau de operare.

IE-ul are un flash separat, de-asta, pe acel site o sa gasesti 2 versiuni de flash.

LaterEdit: umm..am vazut acum ca defapt lucrai pe Firefox. Tot pe acel site gasesti si ultima versiune pentru Firefox. Instaleaza si Firefox-ul. Dar ramane valabil ce-am spus despre flash player, java si eventual AdobeReader. La fel si partea cu acele toolbar-uri care dupa parerea mea, sunt inutile si mananca memorie aiurea.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.