Jump to content

Gc2007, The Witcher


Recommended Posts

O parte din prezentarea de la Games Convention 2007 a RPG-ului The Witcher, anuntat pentru luna octombrie a acestui an, a inclus o vizionare a materialelor video pregatite de producatorii jocului precum si o demonstratie live a jocului. Am stat de vorba cu PR Mamagerul CD Poject, Lukasz Mach care a dat amanunte espre cele mai importante elemente ale jocului The Witcher.

IM005742.JPG

Sursa:HIT.ro

Jocul este un RPG in care experienta poate fi obtinuta prin rezolvarea questurilor sau prin lupta. Jucatorul va intra in pielea lui Geralt of Rivia care a supravietuit unor experimente de magie nu fara repercusiuni insa, acesta a suferit mai multe mutatii dar a dobandit puteri supranaturale. Eroul are 4 atribute: strength, agility, endurance si intelligence, 6 moduri de lupta si 5 puterin magice. Producatorii jocului au promis peste 250 de abilitati speciale din care jucatorul v putea alege, insa daca jocul va fi terminat doar o singura data doar aproximativ 60% dintre aceste abilitati speciale vor putea fi folosite. Povestea jocului The Witcher este bazata pe scrierile lui Andrzej Sapkowski iar personajele din acest joc isi traiesc propria viata. Geralt of Rivia este rezisten la ortavuri din cauza mutatiilor pe care le-a suferit dar este dependent de diverse potiuni pe care si le prepara singur folosind ingrediente colectate din resturile inamicilor ucisi si diverse ierburi.

Toate acestea sunt combinate cu un lichid de baza, in general The Witcher foloseste alcool, pe bata unor formule, de genul celor din Titan Quest. Engine-ul Aurora creat de echipa BioWare care a lucrat la jocul Nevewinter Night??€

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.