Jump to content

Harry Potter Si Piatra Filosofala - Ajutor Joc.

Recommended Posts

Posted

De ceva vreme m-am apucat sa joc - stiu, par nebuna ! - Harry Potter si piatra filozofala. Am o problema : m-am blocat aici :

DOI.png

Pot sa stau si 10 ore in fata laptop-ului, ca nu reusesc sa fac semnul corect pana se scurge timpul. Ce ar trebui sa fac sa nu mai am ceasul acela ce se vede in partea dreapta, jos, in fotografie ? Sau cel putin sa fac timpul sa se scurga mai incet, pentru ca eu sa reusesc sa fac semnul complet ?

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Posted

Clipul nu prea ma ajuta, pentru ca tot nu pot scapa de timpul prea scurt in care eu ar trebui sa realizez semnul corect. Mi se scurge timpul si nu reusesc decat un amarat de 25 % din semn sau 35 % in cel mai bun caz... Nu pot inainta in joc din cauza ca nu pot face semnul acela corect.

Posted

Urmeaza linia mai rapid astfel incat sa termini semnul, nu trebuie sa fie perfect. Depaseste procentul cerut... nu prea ai ce face, misca mouseul mai repede. E foarte usor, nu inteleg de ce nu poti trece.

fWy1P.gif

Posted

Sa lasam chestiunea cu vrajile. M-am prins eu de miscarea ce trebuie s-o fac.

Vreau sa stiu unde pot gasi filele salvate ale jocului., adica Saved Game File. Unde se salveaza jocul ?

Posted
Aici sunt salvarile. Din pacate nu resuesc sa gasesc unde se salveaza. De regula trebuie sa fie undeva in my documents un folder cu numele jocului sau in locul unde e instalat trebuie sa fie un folder cu saves

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.