Jump to content

Recommended Posts

Posted

o intrebare imi explicati despre ce este vorba de ce se spune in text: 4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR2 1200(O.C.)/1066/800/667 ECC,Non-ECC,Un-buffered Memory

Dual Channel memory architecture

*Due to AMD CPU limitation, DDR2 1200/1066 is supported by AM3/AM2+ CPU for one DIMM per channel only.

**Due to OS limitation, when installing total memory of 4GB capacity or more, Windows® 32-bit operation system may only recognize less than 3GB. Hence, a total installed memory of less than 3GB is recommended.

MULTUMESC PTR RABDARE

Posted

Ce anume nu intelegi din textul de mai sus?

Este vorba despre 4 sloturi pentru memoria RAM de care dispune placa de baza. DIMM = dual in-line memory module, si arata cam asa:

3sdramdimms.png

In acele 4 sloturi pot fi montate 4 placute de memorie RAM (1 in fiecare slot) dar nu se poate depasi capacitatea de 16GB, iar tipul de memorie trebuie sa fie DDR2. Urmatoarele date, sunt frecventele memoriei.

La prima steluta ti se spune ca procesoarele AMD pe slot AM3/AM2+ suporta o singura placuta DDR2 la frecventa 1200/1066. Deci, nu vei putea rula memoriile in dual channel (la acele frecvente), ci in single channel 1 cu 3 sau 2 cu 4. Vezi si:

La a doua steluta este vorba despre: (click).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.