Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua/seara,toata lumea.Alt drum cu pietricele mi-a tintit fata.Puteti sa-mi spuneti daca pot apela pe cineva de pe tableta? si daca da pot de pe toate ? si daca nu de pe care tablete pot face asta ? Sper tare mult sa ma puteti ajuta.

• 7 months later...
Posted

salutare!  am achizitionat o tableta eboda x80 si ma intereseaza daca in timp ce incarc bateria pot folosi stikul pentru internet prin aceiasi iesire usb din tableta .multumesc!

Posted

Eu nu inteleg intrebarea. Ne intrebi daca poti incarca tableta si folosi stick-ul pentru internet folosind simultan acelasi port?

Daca tu reusesti sa bagi intr-un singur port USB doua dispozitive in acelasi timp, atunci nu ar trebui sa ai probleme. Daca nu poti, inseamna ca nu merge.

P.S: Nu mai spun ca intrebarea ta nu prea are legatura cu titlul topicului, ca dupa aia te superi pe mine.

P.S: 2: Raspunsul intrebarii din titlu este da, de pe unele tablete (cu suport GSM si care au aceasta functie) se pot efectua apeluri.
Exemplu de tableta de pe care se pot efectua apeluri: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_4_7_0_lte-6241.php
Exemplu de tableta de pe care nu se pot efectua apeluri (desi foloseste tehnologia GSM): http://www.gsmarena.com/samsung_p7500_galaxy_tab_10_1_3g-3892.php

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca tu reusesti sa bagi intr-un singur port USB doua dispozitive in acelasi timp, atunci nu ar trebui sa ai probleme. Daca nu poti, inseamna ca nu merge.

Well exista huburi dealea..

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.