Jump to content

Rezolvare Eroare Inregistrare Ipb (Username Notfound)

Recommended Posts

Posted

Salut,

Deci cand incerci sa te loghezi ,daca username-ul e disponibil ar trebui sa l arate cu verde la mine arata cu rosu, Username notfound (view attachament):

fsadasfasfsadas.jpg

De unde pot modifica asta?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Ce versiune folosesti? S-ar putea sa fie buggy.

nu e bug + e licentiat . 3.2.3

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Fa un upgrade la o versiune mai mare. Teoretic, asta ar trebui sa rezolve problema (daca nu cumva e cauzata de vreo modificare instalata de tine).

Salut din nou , aseara mi am instalat un subdomeniu(3.3.4) si acolo merge tot , dar intampin o problema , defapt mai mult o intrebare . Sunt unele tutoriale cand treci dintr o versiune in alta ca trebuie sa iei variantele la rand , in cazul meu 3.3 , 3.3.1 , etc pana la 3.3.4 . Este adevarat? Imi poti oferi un tutorial cum sa salvez membrii si topicurile etc , ca totusi am vreo 4000 de useri . Cand am apelat la cei de la suport ipb , mi au raspuns prompt : ceva gen , este o nintelegere , revenim cu raspuns si astept de 1 luna acel raspuns .

Te rog frumos daca poti , sa-mi oferi un tutorial , cum sa trec de la 3.2.3 la 3.3.4 . Multumesc si o zi buna .

www.gamelife.ro

Posted

Daca ai o versiune ceva mai veche, de exemplu 3.1.4 si vrei sa treci la 3.4.1, in momentul operatiunii de upgrade se va face trece intr-adevar (automat) prin toate versiunile pana se ajunge la 3.4.1.

Tutorial pentru upgrade, gasesti aici:

Ignora versiunile, operatiunea e aceeasi indiferent de versiune, deocamdata.

Pentru a nu pierde baza de date cu utilizatorii, posturile, etc., fa un back-up atat al fisierelor (din momentul de fata), cat si al bazei de date. Pentru un tutorial de back-up al bazei de date, vezi:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.