Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, ma gandesc sa achizitionez un procesor AMD Athlon II X3 450 si placa de baza ASUS M4A87TD. Din ce am vazut pe net, acest procesor se poate debloca in Quad Core AMD Phenom II X4 B50 ( http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Phenom+II+X4+B50 ). Problema este urmatoarea: sa am incredere in AMD sau sa caut tot Intel? Plus ca din ce am vazut pe net, cooler-ul stock de pe AMD Athlon II X3 450 este cam mic. Ma intereseaza si ca performante ce ar putea acest procesor deblocat, in Windows 7 am inteles ca are rating 6,9 nedeblocat si 7,3 in Phenom II X4 B50. Asptept raspunsuri, multumesc si sarbatori fericite!

L.E.: Este suficienta o sursa de 500W Advance?

Google_Chrome_user_bar_by_Block_Boy_911.png16735.png

2hyi33c.jpg

• Moderators
Posted

Sursa este aceasta?

ADV-TX-500W.jpg

Hmm, nu prea găsesc detalii despre ea, dar la cum arată, nu prea pot spune că e pocnitoare.

Delocarea asta la AMD e un fel de loterie: pică sau nu pică fisa. Dacă ai noroc, se va transforma în Phenom II X4 B5, însă fără cache L3 deblocat (pe la începuturi se debloca şi el, dar acum, nu). Oricum, să ştii că va consuma mai mult şi va emana mai mult căldură decât atunci când era blocat la 3 nuclee, şi trebuie testat ore întregi cu Prime 95 ca să te asigur că acel nucleu pe care tocmai l-ai deblocat este stabil. 

Athlon II X3 se ia la trântă cu Pentium G*** de la Intel.

Posted

Sursa este aceea. Sa inteleg deci ca mai bine ma orientez spre i3?

L.E.: Observ in acel clasament dat de mine mai sus, AMD Phenom II X4 B50 este la fel (pentru ca 1 procent peste nu cred ca este semnificativ) cu i3 2130. Iar in legatura cu Athlon II X3 450, eu il cumpar de la cineva si spune ca este deblocat stabil.

Google_Chrome_user_bar_by_Block_Boy_911.png16735.png

2hyi33c.jpg

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.