Jump to content

Gc 2007 - Warhound Preview


Recommended Posts

Techland___Warhound___Artwork_02_resize.jpg

Warhound este un FPS a carui actiune are loc in zilele noastre. Jucatorul are rolul unui fost membru al trupelor Delta Force care acum a fost cooptat de cel mai mare contractor militar al lumii. Pe parcursul jocului trebuie sa duci la bun sfarsit 30 de misiuni, sub forma de contracte.

Unele dintre acestea pot fi reluate pentru a castiga bani suplimentari, in timp ce altele iti vor da puncte de experienta. Exista cateva elemente de RPG in acest joc: eroul poate alege, de exemplu, dintre categoriile "alpinist" (se poate catara pe cladiri, copaci si alte elemente de decor), "expert in arme" sau "mecanic" (poate conduce vehicule). Pawel Kopinski, PR Product Manager Techland, a declarat pentru Hit.ro ca cei care vor alege sa devina experti in arme vor deveni "perfecti" dupa ce isi dezvolta personajele pana la nivelul 15.

Exista cinci tipuri de obiective in misiuni: assassination, demolition, guardian, guide si liberator. Anumite misiuni pot avea mai multe obiective din mai multe categorii. Jucatorul isi poate alege locul din care porneste misiunea, foarte aproape de obiectiv (dar va plati o suma foarte mare) sau foarte departe de obiectiv (dar va plati o suma redusa pentru transportul in zona).

Techland___Warhound___Screenshots_02_resize.jpg

Misiunile de noapte sunt mult diferite ca abordare de cele din timpul zilei, deoarece tacticile de lupta trebuie axate pe stealth, in combinatie cu vedere termala si in infrarosu. Jocul utilizeaza engine-ul Chrome editia a 4-a, iar la Games Convention 2007 producatorii ne-au declarat ca nivelurile din joc sunt finalizate in proportie de 70%, iar motorul grafic se afla in stadiul de 30%.

Techland___Warhound___Screenshots_03_resize.jpg

Jocul are o componenta financiara extrem de puternica. In demonstratia data de producatori pentru Hit.ro am vazut un depozit plin de arme si munitie, insa acestia au declarat ca la inceputul jocului depozitul este gol si fiecare obiect trebuie cumparat separat. Cladirile si terenul sunt reprezentate grafic conform zonelor in care se desfasoara misiunile, iar trecerea timpului (dimineata, seara, zi) este reprezentata grafic printr-o iluminare realista.

Techland___Warhound___Screenshots_04_resize.jpg

Mediul nu este complet destructibil, dar orice evenimente poate provoca reactii in lanta: de exemplu, un copac doborat de o grenada va lovi un alt copac, pe care il va antrena in cadere si care, la randul sau, poate omori un inamic. Warhound va fi lansat pe PC si Xbox 360 in 2008. Iata cateva imagini din jocul Warhound:

Techland___Warhound___Screenshots_06_resize.jpg

Techland___Warhound___Screenshots_05_resize.jpg

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.