Jump to content

Gc 2007, Cryostasis


Recommended Posts

Cryostasis: The Sleep of Reason este un first person shooter distribuit de rusii de la 1 C Company, pentru PC. Actiunea jocului incepe la o statie ruseasca de la Polul Nord, "Pole 21", in anul 1968. Alexander Nesterov este un meteorolog care a fost "prins" in interiorul unui vechi spargator de gheata nuclear denumit "North Wind". Reprezentantii 1 C Company, Anatoly Y. Subbotin si Martin Stehlik, au facut in cadrul Games Convention 2007 o demonstratie si o prezentare a jocului Cryostasis: The Sleep of Reason.

Cryostasis_016.JPG

Producatorii acestui joc au declarat ca nivelurile din Cryostasis copiaza in detaliu un spargator de gheata rusesc adevarat. Masinaria de otel a cazut in capcana inghetata si, odata cu ea, toate fiintele care se aflau la bord. In Cryostasis, Alexander Nesterov trebuie sa lupte cu frigul cumplit si incearca sa afle ce s-a intamplat cu "North Wind".

Cryostasis_020.JPG

Cryostasis ii permite jucatorului sa dezvolte o abilitate unica enumita "Mental Echo" cu care poate capta amintirile altui personaj. De asemenea, "Mental Echo" permite modificarea in trecut a actiunilor altui personaj, pentru a schimba prezentul. Jucatorul se va confrunta cu peste 15 tipuri de inamici, fiecare dintre acestia cu abilitati de lupta unice. Jucatorul va avea la dispozitie opt tipuri de arme pentru a putea face fata confruntarilor cu inamicii.

Cryostasis_015.JPG

Pe masura ce Alexander Nesterov avanseaza in poveste, va interactiona cu diverse NPC-uri care il vor ajuta sa fle adevarul despre "North Wind". Anatoly Y. Subbotin, PR manager la 1 C Company, a declarat ca programatorii acestui joc au lucrat din greu pentru ca sistemul de simulare fizica din joc sa fie cat mai realist cu putinta. De asemenea, producatorii spun ca un accent deosebit s-a pus pe modul in care arata gheata si zapada din acest joc. Jocul este programat sa se lanseze la finalul anului 2007 in versiunea pentru PC.

Iata si cateva imagini de la Games Convention 2007 din Cryostasis: The Sleep of Reason.

Cryostasis_017.JPGCryostasis_003.JPG

Cryostasis_019.JPGCryostasis_002.JPG

Sursa:HIT.ro

Cryostasis_007.JPGCryostasis_001.JPG

Cryostasis_021.JPG

Cryostasis_009.JPG

Sursa:HIT.ro

Cryostasis_013.JPG

Cryostasis_005.JPG

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.