Robu2 Posted December 29, 2012 Report Posted December 29, 2012 Am ipb 3.3.4 si imi apare doar mie (administrator) timpul petrecut pe forum ..la ceilalti mebri,moderatori apare " : " . am setat si la ce grupuri sa fie vizibil
gaby Posted December 30, 2012 Report Posted December 30, 2012 Ce hook ai folosit, acesta: http://community.invisionpower.com/files/file/4324-sos33-total-time-spent-on-forums/ ? Daca ai facut setarile corespunzatoare, nu prea vad o posibila cauza decat poate o incompatibilitate a hook-ului cu tema folosita. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Robu2 Posted December 30, 2012 Author Report Posted December 30, 2012 Nu este luat de pe alt site nu il pot descarca pe acela
Solution gaby Posted December 30, 2012 Solution Report Posted December 30, 2012 Atunci, dezinstaleaza-l pe cel folosit, si, incearca cu cel de pe InvisionPower. Ti l-am descarcat eu si uploadat aici: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Robu2 Posted December 31, 2012 Author Report Posted December 31, 2012 Nu merge nici asta ! uite cum este setat http://imageshack.us/photo/my-images/221/timemn.png/
gaby Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Grupurilor bifate de tine acolo, ar trebui sa le fie afisat timpul petrecut pe forum... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Robu2 Posted December 31, 2012 Author Report Posted December 31, 2012 da,se pare ca functioneaza acum apare la toti membri mai putin la unul.oricum se rezolva
pain. Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 Ati putea sa mai uploadat-ați odată acel link cu hook va rog frumos ? Ca nici mie nu îmi merge sa descarc și nici acel link nu merge . Mulțumesc.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now