Muntean Răzvan Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Salut,am o problema cu pc-ul,de fiecare data cand intru intr-un film sau un joc( Gunz),stau 5 min si se blocheaza,absolut tot. Dar daca intru in LoL(leage of legend's) pot sa ma joc 2-3 ore ca nu pateste nimic. Calculatorul face 6 ani in mai. Componente : Procesor : intel pentium dual core ( 2.8 GHz) Placa Video : ASUS Extreme AX 550 (de 512mb) Rami : 1GB Prima data am crezut ca sunt rami de vina,dar dupa am observat la filme si cred ca este de vina placa video. Ajutor va rog !
Minimal Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Ai mai curatat unitatea de praf ? Daca ai un aspirator micut care merge pe reverse te sfatui sa deschizi unitatea si sa faci curat de praf si cu o laveta uscata . Bafta ! Ori daca nu e din placa ..... de cat o ai ?
+GodsOtherHand Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 hwmonitor -> vezi temperaturile love is a verb Love is a doing word
Muntean Răzvan Posted January 5, 2013 Author Report Posted January 5, 2013 toate sunt in regula,alte idei? Daca nu vedeti imaginea va spun eu ca temeraturile sunt toate bune !
+GodsOtherHand Posted January 5, 2013 Report Posted January 5, 2013 UltimatebootCD . cauta-l pe Google, downlodeaza-l, fa un cd cu el , booteaza de pe el, si verifica componentele love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now