ipmaster Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Salut. Am un PC mai vechi (Core 2 Duo, placa video din seria HD 4***, bunatate la vremea ei, etc). In jocuri deja a inceput sa se vada ca oboseste, si ca ar cam trebui un PC nou Ca si buget as dori sa ma incadrez in 2500-3000 RON. Precizez ca PC-ul va fi folosit destul de intens in jocuri. Momentan va fi conectat la 1280 x 1024, iar in viitor se va bucura de un monitor cu rezolutie Full HD. Din ce am eu aici, cred ca as mai putea pastra HDD-ul si DVD-RW-ul, ambele fiind pe conector SATA II (le-am luat nu cu mult timp in urma). Puteti sa imi faceti un PC bun din acesti bani? Si, daca se poate, as vrea ca toate componentele sa fie de la un singur magazin, nu vreau sa ma intind cu garantiile la nu stiu cate magazine. P.S. Nu am preferinte AMD vs nVidia sau AMD vs Intel. Si daca se poate HDD-ul sa nu fie Seagate. Am avut destule belele cu firma asta
ipmaster Posted January 2, 2013 Author Report Posted January 2, 2013 nimeni? in seara asta trebuie sa dau comanda si am nevoie urgenta de sfaturi ...
Moderators Courage Posted January 2, 2013 Moderators Report Posted January 2, 2013 Salut. Faci overclock?
Moderators Solution Courage Posted January 2, 2013 Moderators Solution Report Posted January 2, 2013 Atunci cea mai buna configuratie ar fi urmatoarea: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/617780/ - 2 x 4 GB RAM 1600 MHz, calitatea Corsair - Sursa de calitate, 500W, certificata Bronze (am modelul certificat simplu, 80+; garantez silentiozitatea si calitatea) - Placa video Gigabyte HD7870. Racire super buna (3 ventilatoare), duce orice joc de full hd la detalii mari - Carcasa buna, chiar daca e de la Segotep - Procesor Intel Core i5 3350P 3.10GHz. E mai ieftin fata de celelalte procesoare i5 Ivy Bridge deoarece nu are placa video integrata 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now