Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Mi-am cumparat de curand un domeniu web si nu am mai avut bani si de hosting, asa ca am gasit o firma romaneasca care ofera hosting gratuit.

Ce parere aveti despre http://tool-host.com ? Pana acum mi s-a miscat siteul impecabil, a fost si un downtime de 10 minute dar e totul bine.

E un pericol la hostul gratuit sa ti se stearga contul?

Posted

Siteul nu este al meu.Eu doar mi-am luat webhost de la ei.Daca vrei sa-i intrebi ceva,vezi ca e livechatul online.Iti raspunde cineva mereu.

Nu inteleg ce vrei sa zici "Sponsorizari?Pai toate pachetele sunt gratuite.

Posted

Nu stiu detalii despre ei, e prima oara cand aud de ei, insa, mi se par putin suspecte pachetele oferite (ofera cam mult pentru o gazduire gratuita); asta daca chiar ofera ceea ce este scris ca ofera.

Totusi, daca spui ca esti multumit de ei deocamdata, nu prea ai de ce sa iti faci probleme (ar fi bine sa iti faci back-up regulat, pentru a sta fara griji).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am pachetul nelimitat si am tot ce sccrie in  pachete.O sa fac backup regulat din panou.Sper sa fie bine,imi raspund repede la ticketuri deci e bine.Sa vedem pe viitor.

Posted

daca e ceva din care nu scoti bani (sau scoti f putini) e ok, insa cand iti permiti iti dai seama ca nu e ok.. nu cred ca securitatea/confidentialitatea datelor e un punct forte in astfel de locuri.

(sper ca e doar o firma noua si astfel incearca sa se impuna, si cand vor avea utilizatori multumiti, vor trece contra cost..)

love is a verb
Love is a doing word

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.