Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vrea sa imi cumpar un sony ericsson R300 este vreun magazin online de unde il pot cumpara sau de la cineva cu incarcator cablu usb  card de cat suporta telefonul la maxim si casti ? am cautat dar numai pe shop mania lam gasit.O sa aibe garantie ? Cam cat mar costa cu transportul pana in vanatori judetul mures cu totul ?

Posted

Atunci mias lua un nokia 100 in judetul mures in sighisoara la ce magazin il pot gasi la liber si cu garantie sa il pot decoda ? Ce ar trebui sa fie in pachet incarcatorul castile si atat ? Ma intereseaza un magazin unde pot lua telefonul in mana sa il probez ca astea de obicei nu prind nimic in fm pana nu le trimiti in garantie si miar trebui si un update de soft,asa am patit miam luat un nokia 1616  nou de la euro gsm si in meniu erau patrate goale adica in garantie trebuia sa imi mai puna ceva la soft.La ce pret ar trebui sa ma astept ?

Posted

Mie mi-ar fi rusine sa pun astfel de intrebari. Ai net, banuiesc ca ai si telefon. Foloseste-le.

Bufnitza, banuiesc ca ai vrut sa zici piata romaneasca, nu Piata Romana din Bucuresti nu ? :)

• 6 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.