PisicaIT Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Salutari tuturor, Va invitam sa ne vizitati pagina cu lichidarile de stoc de saptamana aceasta: http://pisica.it/Lichidari-de-Stoc-242 De asemenea saptamana aceasta avem si oferta pentru urmatoarea placa video: http://pisica.it/Placi-video/SAPPHIRE/Placa-video-Sapphire-HD7750-2048-MB-DDR3-128-bit-13987 Va multumim pentru momentele acordate si succes tutoror la vanzari ! Dumitrescu Mircea, Consultant IT www.pisica.it
+GodsOtherHand Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 nu inteleg de ce nu oferi detalii despre produse..de exemplu habar nam de puterea satelitilor la acest produs: http://pisica.it/Boxe-PC/GENIUS/Boxe-Genius-5.1-SW-HF5.1-1020-18542 si nici nu inteleg de ce arata total diferit de toate pozele de pe net cu acel model... (poze este de la niste boxe serioux.. ) love is a verb Love is a doing word
PisicaIT Posted January 16, 2013 Author Report Posted January 16, 2013 Boxele au fost recent adaugate si nu am avut nici noi toate specificatiile. Iar legat de poza...arata ca pe cutie din cate stiu, dar o sa verific. Dumitrescu Mircea, Consultant IT www.pisica.it
+GodsOtherHand Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Boxele au fost recent adaugate si nu am avut nici noi toate specificatiile. Iar legat de poza...arata ca pe cutie din cate stiu, dar o sa verific. daca arata ca pe cutie, at nu sunt boxe genius... si ar explica pretul mic al boxelor daca ai fi cautat pe net, ai fi gasit foarte usor puterea RMS a satelotilor, care vad ca e afisata pe toate celelalte situri..bine, aia au si sigla buna love is a verb Love is a doing word
Moderators Courage Posted January 16, 2013 Moderators Report Posted January 16, 2013 Pe boxe scrie Serioux
PisicaIT Posted January 16, 2013 Author Report Posted January 16, 2013 Da, aveai dreptate. Am schimbat poza..il poti cauta dupa cod produs si poti afla exact ce produs este. Dumitrescu Mircea, Consultant IT www.pisica.it
+GodsOtherHand Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 ca si site care vinde, e frumos sa ai acolo frumos toate detaliile.. eu personal as alege un site care imi da mai mult decat un cod produs... parerea mea. love is a verb Love is a doing word
PisicaIT Posted January 16, 2013 Author Report Posted January 16, 2013 Ok, multumim de sfat ! Dumitrescu Mircea, Consultant IT www.pisica.it
+Hell_Spawn Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 Salut , imi place foarte mult site-ul , este ok, incearca sa fiti cat mai profesionisti si cred ca o sa ai succes, mult noroc in continuare
PisicaIT Posted January 17, 2013 Author Report Posted January 17, 2013 Stiu, avem mult de munca la el, ma bucur ca iti place si iti multumim pentru feedback ! Dumitrescu Mircea, Consultant IT www.pisica.it
Moderators Courage Posted January 17, 2013 Moderators Report Posted January 17, 2013 Salut. Sistemul de filtrare mi se pare destul de OK, spre deosebire de alte magazine, însă eu aş lucra la un sistem wishlist (azerty sau PCgarage. cel de la emag suge), şi la forum. (instalarea unui script bun pentru forum, gen phpBB, MyBB, SMF, chiar IPB sau vBulletin).
PisicaIT Posted January 17, 2013 Author Report Posted January 17, 2013 Forumul urmeaza sa fie schimbat impreuna cu platforma pe care opereaza site-ul in curand, inclusiv sistemul de wishlist cat si sistemul de filtrare o sa fie imbunatatit. Dumitrescu Mircea, Consultant IT www.pisica.it
Recommended Posts