Jump to content

Megaupload A Revenit, Sub Numele De Mega!


APTomy

Recommended Posts

Serviciul MegaUpload, care găzduia fişiere a fost închis de către FBi pentru încălcarea drepturilor de autor, administratorul văd că nu sa învăţat minte şi a lansat oficial un alt site care găzduieşte fişiere,numit simplu Mega (mega.co.nz).
Păi dacă FBi ar veni la mine la poartă să îmi zică "Băi nenea, închide site-ul sau te punem să semnezi condica zilnică la închisoare" eu unu, aş renunţa la acel site. Dar nu şi Kim Dotcom, după ce FBi a intervenit la închiderea celebrului site MegaUpload, administratorul nu şi-a învăţat lecţia, revine cu un alt site care găzduieşte fişiere dar după părerea lui, ar fi legal.

 

După părerea lui Kim Dotcom, serviciul Mega este legal. De ce? Păi cripează fiecare fişier încă de la upload. În alte cuvinte, dacă ei nu ştiu ce uploadezi tu, nu pot fi acuzaţi de nimic. Această idee este practicată şi de alte servici, cum ar fi DropBox şi SkyDrive. Mega îţi oferă un cont gratuit, în care poţi hosta 50GB iar dacă nu îţi ajunge, poţi apela la conturi premium de 500GB, 1TB, 2TB, 4TB şi 8TB. Mega este în starea de teste, adică beta, momentan nu am reuşit să uploadez nimic, nu funcţionează aşa cum trebuie dar în curând site-ul va putea fi folosit la capacitate maximă.

Mai multe: http://mitizila.blogspot.ro/2013/01/megaupload-revenit.html

 

untitled.PNG

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.