Jump to content

Multifunctional Samsung Scx 4623 Ml1052 O Performanta De Invidiat In Urma Resoftarii


johnny_computers

Recommended Posts

Ma gandeam ca ar fi de folos pentru alti colegi sa prezint aceast model de imprimanta impreuna cu caracteristicile sale de invidiat.
E un model reusit, pacat k nu se mai fabrica doar ce a ramas prin magazine, deoarece cei de la Samsung s-au smecherit.
Era prea ieftina si prea buna  deoarece  se  poate resofta, dupa resetare imprimanta merge ”fara numar”, dupa fiecare repornire   contorul revine la 100% nemafiind necesara cumpararea cipurilor sau altor cartuse.  Ce sa zic k putine imprimante gasesti la pretul asta sa aiba ADF inclus(al doilea scanner cu care se pot copia automat mai multe pagini)
Am achizitionat acest model si i-am ”dat” sa printeze la greu pentru a o testa, in prezent am peste  40.429de pagini printate cu ea  (dovada aici http://imageshack.us/photo/my-images/20/versiunefirmwareserialn.jpg/ )
si merge fara probleme.
Dupa vreo 20.000 de pagini i-am schimbat doar cilindru fotosensibil, am gasit pe net la 42RON*  fara sa fiu nevoit sa schimb cartusul cu  totul . Pentru cei interesati aveti aici un link cum se face asta:

 


Bineinteles pentru a reusi performanta asta de peste 40.000de pagini am resetat-o cu un fix de resoftare, asta poate oricine sa o faca acasa, dureaza 5 minute(am scris un fisier doc.* Pas cu pas pentru a intelege toata lumea cum se face resetarea)
Varianta cu schimbarea cipurilor nu e valabila deoarece la reincarcare cartusul oricum isi va pierde garantia(totusi pentru cei interesati va pot timite un link* unde gasiti cip la 19RON)
In privinta refillului foate simplu incat si un copil se poate descurca, deoarece are doar un simplu capac pe unde se toarna toner si cam atat.  Aruncati o privire aici:

 

 

(cand faceti reincarcarea fiti atenti la cilindru fotosensibil, cel verde pentru a nu-l zgaria.
1 kg de toner gasiti pe net la  80RON (pentru cei interesati pot trimite un link*) ,  va ajunge  pentru aproximativ 20-25000pagini.
Spor la printare, si sa fie sanatosi cei care vor sa ne bage fortat pe gat cartuse originale scumpe de nici nu se mai merita sa printezi sau sa-ti deschizi o mica afacere , fara sa se gandeasca la efectul negativ  al deseurilor si la pretul exagerat.

* Nu  pot pune link aici deoarece se considera reclama si voi fi banat.
Pentru alte  informatii despre resetare samsung , reincarcare, cartuse, achizitionare toner reincarcare si toate cele, scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibil : johnny_computers@yahoo.com

post-31043-0-79100400-1358813116_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.