Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la BitDefender ofera pe parcursul catorva zile in intervalul orar 15:00-16:00 unul dintre cele mai bune produse ale lor, BitDefender Internet Security 2013. In alta ordine de idei, merita mentionat faptul ca BitDefender au castigat premiul "Produsul anului" la laboratoarele independente de testare AV-Comparatives din Austria si AV-TEST din Germania.

BitDefender Internet Security 2013 va protejeaza datele din calculator, verifica site-urile inainte ca dvs. sa le accesati, puteti naviga fara probleme pe retelele de socializare preferate si va protejeaza banii cand doriti sa efectuati plati pe internet sau sa va verificati contul prin intermediul functiei Safepay.

Oferta poate fi vizualizata aici: http://www.bitdefender.ro/media/html/yoda/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu am ESET Smart Security 5. Vad ca a aparut 6, merita sa il schimb? Sau daca e spuneti-mi care antivirusi sunt buni. Am avut ESET tot timpul si pana acuma nu m-a dezamagit ai deaia nu l-am schimbat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.