Jump to content

Top5 Aplicatii Root Pentru Android


APTomy

Recommended Posts

Ieri am discutat despre funcţia root (cum facem root, ce este root, ş.a.m.d), acum vreau să trecem la un alt subiect dar tot legat de funcţia root. Discutăm despre aplicaţii care necesită root acces şi chiar am făcut un mic top.  Majoritatea îţi îmbunătăţesc dispozitivul, cu drivere de sunet şi video. De asemenea backup-ul aplicaţiilor se poate realiza mult mai uşor.
 
#1. Beats Audio ROOT & CyanogenMod
 
Toată lumea ştie de căştile Beats Audio by Dr.Dre, sunt la modă şi de calitate să nu spun că sunt foarte elegante. Aplicaţia Beats Audio, necesită root dar în schimb, îţi va instala în device, drivere beats audio. Te rog să asculţi o melodie înainte şi după, vei observa o diferenţă uriaşă. Această variantă necesită root access, dar mai au şi o variantă pentru custom rom CyanogenMod.
 
#2. Titanium Backup
 
Te-ai prins, aplicaţia îţi va face backup la aplicaţii sau jocuri care pot fi reiniţializate oricând şi nu necesită cine ştie ce cunoştinţe. Este foarte folositoare, mai ales la unele jocuri care au nevoie de aceste fişiere backup pentru a rula. Aplicaţia are nevoie de un "key", poate fi achiziţionată de aici.
 
#3. MarketEnabler
 
MarketEnabler permite să îţi schimbi locaţia telefonului sau reţeaua şi probabil te întrebi la ce îţi foloseşte? Păi pentru a trece de bariera GooglePlay, unele aplicaţii sau jocuri sunt disponibile doar în anumite ţări iar cu această aplicaţie, îţi schimbi locaţia pentru a putea descărca respectiva aplicaţie.
 
#4. Rom  Manager
 
Cu Rom Manager poţi înstala o altă versiune de sistem de operare (Android), poţi înstala un custom rom cum ar fi CyanogenMod. Desigur, eu o recomand şi nu prea, oricum după ce avansezi şi ai instalat ClockworkMode Recovery, această aplicaţie va deveni inutilă.
 
#5. SetCPU
 
Această aplicaţie este foarte folositoare, îmbunătăţeşte autonomia bateriei iar dacă ai făcut overclock la CPU, această aplicaţie îţi va seta frecvenţa după cum îl utilizezi. Să zicem că ai un smartphone cu procesor de 1GHz, păi când te joci pe el, va folosi procesoru la capacitate maximă pentru o performanţă mai bună iar când este blocat, va seta frecvenţa de 300Mhz iar bateria va ţine mult mai mult.
 
De asemenea, cu accesul root poţi recalibra bateria pentru o autonomie mai bună, poţi adăuga tweak-uri pentru GPS, poţi adăuga enginul Bravia şi xLoud pentru o calitate video şi audio mult mai bună. Mai există o aplicaţie foarte bună dar nu am menţionat-o deoarece, nu este aşa de legală. Se numeşte Lucky Patcher şi îţi poate face aproape orice aplicaţie genuine(licenţă originală).
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.