Jump to content

Permisul Auto - Invata Cu E-Drpciv


APTomy

Recommended Posts

E-Drpciv te ajută să obţii maxim de puncte la examenul auto prin cele două funcţii ale site-ului: chestionarul cu indicatorul de performanţă şi mediul de învăţare. Întrebările de la examen sunt exact ca cele de pe site iar la un moment doar o să citeşti două cuvinte din întrebare şi deja vei şti răspunsul corect. Mediul de învăţare te ajută să memorezi mai uşor, pur şi simplu îţi bagă răspunsurile în cap, de exemplu un mediu de învăţare are puţin peste 1.000 de întrebări. Dacă ai răspuns greşit, întrebarea o repetă şi o tot repetă până când o vei memora. La început un mediu de învăţare este parcurs în 5-6 zile dar după ce ai făcut 3-4 medii de învăţare, vei rezolva 1.000 de întrebări în cam două ore.

 

SiTE: e-Drpciv.ro

  • Întrebările de pe site îţi vor pica şi la examenul propriu-zis.
  • După fiecare chestionar îţi vei vedea indicatorul de performanţă, odată ajuns la 90-95%, eşti pregătit.
  • Mediul de învăţare te ajută să memorezi uşor întrebările.
Pentru a utiliza site-ul e-Drpciv.ro, ai nevoie de un cont. Poţi crea un cont apăsând pe butonul "Conectează-te" care te va redirecta pe o pagină cu două module: "Ai deja cont?" şi "Vrei să-ţi faci cont?". Pe noi ne interesează modulul doi, adaugă detaliile tale personale şi click pe butonul "Înscriete". Primul pas esteMediul de Învăţare. Mediul de învăţare te pregăteşte pentru simularea examenului.Vă recomand să parcurgeţi cel puţin două medii de învăţare. Pasul al doilea, faceţi chestioare până când indicatorul de performanţă ajunge la 90-95%. Cu toate astea, ai o limită de chestionare/zi, pentru a avea acces nelimitat (timp de o lună), trebuie să donezi prin SMS 1 euro. De asemenea site-ul îţi oferă reduceri pentru şcoala de şoferi, mai multe detalii aici. Dacă ai încredere în tine, totul e posibil, acordă 4 ore pe zi pentru a parcurge mediile de învăţare şi pentru a rezolva chestionare astfel încât să ai un indicator de performanţă de peste 90%. Site-ul e-Drpciv.ro oferă cursul de legislaţie, codul rutier,regulamentul rutier, indicatoare şi marcaje.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.