+iMaster Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Salut ,întâmpin şi eu o problemă ,am pus pe un forum SubForum pe 3 coloane şi unele subforumuri care sunt mai mari cu 2 cuvinte se suprapun ,tema este îngustă ,cum pot să-l lărgesc ,ştiu că există o metoda ,nu !?
Solution vitasantena1 Posted January 27, 2013 Solution Report Posted January 27, 2013 ACP -> Look & Feel -> Tema ta -> CSS -> ipb_styles.css Cauta liniile astea: /* LAYOUT */ #content, .main_width { margin: 0 auto; /* Uncomment for fixed */ /*width: 980px;*/ /* Fluid */ width: 87% !important; min-width: 960px; } Unde scrie width: 87%, maresti sau micsorezi procentajul, pentru ca tema sa ramana fluida, dar sa micsorezi sau sa maresti spatiul dorit. 3 Forum gaming
gaby Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Am creat categoria IP.Board tocmai pentru a fi mai usor de navigat in categoria principala (Web Scripts) si pentru a gasi mai usor subiectele. Astfel, ar fi bine sa cautati inainte de a posta, pentru ca e posibil sa se mai fi discutat. Iata si exemplu: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now