Jump to content

Asus Nexus 7 - Tableta Anului 2012


APTomy

Recommended Posts

Tableta Asus Nexus 7 a reuşit să schimbe radical piaţa în anul 2012 şi văd că vânzările la tabletă continuă să crească. Tableta iese în evidenţă cu specificaţiile de ultimă generaţie şi printr-un preţ foarte mic, 200 $ adică aproximativ 1.000-1.100 RON.  Lansarea acestei tablete a obligat Apple să lanseze mult mai repede tableta  care să concureze cu Nexus7, mai exact iPad Mini.

 

Asus Nexus 7:

 • GPU:  Nvidia Tegra 3, 12-core. ULP GeForce.
 • CPU: QuadCore 1.2 GHz, Cortex-A9
 • 1GB RAM
 • 16/32GB Memorie internă
 • Display: LCD Capacitive Touchscreen, 7inch, 1280x800, 216 ppi pixel density
 • Protecţie: Corning Glass
 • Android 4.2.1 Jelly Bean. 
 • 4325 mAh battery.
Specificaţiile sunt impresionante, vorbim totuşi de un QuadCore dar să fim serioşi, dacă nu ar fi fost lansată de gigantul Asus, probabil vânzările nu ar fi fost aşa de mari. Am fost surprins să văd că tableta are ultima variantă de android, 4.2.1 Jelly Bean în timp ce unele tablete şi smartphonuri de top aşteptau upgrade la Jelly Bean 4.2. Imediat după lansare, tableta a primit support gaming, foarte multe jocuri au adăugat support Nexus7. Vreau să specific că tableta nu este doar pentru creatorii de aplicaţii sau pentru gameri, pentru fi folosită de orice persoană care apreciază platforma android. Majoritatea o compară cu iPad Mini şi sincer să fiu, Nexus 7 domină total. Gândiţi-vă că iPad Mini vine cu o cameră de 5 MP,un ecran de 8 inch dar cu o rezoluţie mai mică, un procesor dual core şi 512 MB Ram. Nu cred că putem compara aceste două tablete, mai ales la performanţe şi de asemenea la preţ, iPad Mini costă 300 $ în timp ce Nexus 7 costă 200$. Nu putem spune că tableta va concura cu tabletele din anul 2013, mai ales după lansarea procesorului cu 8 nuclee plus GPU Nvidia Tegra 4 dar cu siguranţă va rămâne în top, pariul Google cu Nexus7 a avut succes în anul 2012. Putem eticheta tableta Asus Nexus 7 în felul următor: Mai ieftină decât este normal, dar cu aptitudini de top. Vă recomand această tabletă şi cu siguranţă va face faţă cerinţelor dvs. mai ales dacă doriţi şi autonomie, bateria ţine undeva peste 8 ore dacă vă jucaţi sau navigaţi pe internet.
 
În primul rând, tableta a dovedit că iPad Mini se vinde doar pentru marca Apple iar în al doilea rând, Google a dovedit că poţi avea o tabletă de top la un preţ foarte mic.
 

nexus7k.png

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.