Jump to content

Problema Inregistrare Forum Ipb: Nume Deja Luat Desi Nu E

Recommended Posts

Posted

Salut. Cat de curand a aparut o problema pe forum. Orice nume nu introduce sa ma inregistrez, scrie ca este deja luat de catre cineva. Am cautat in baza de date si nu exista nume si nici sa existe vreun tabel cu camp gol la username. nu stiti unde ar putea fi problema?

Posted

nu am trecut de la nimic. era totimpu IPB + ca nu am modificat/instalat nimic de vreo 2 saptamani , iar problema a aparut de 2 zile. am cautat si in logs sa vad daca a schimbat vreun admin numele cuiva sau a sters un user si nu e nimic de genu. doar in baza de date la usernames ID am observat ca vine 271 si apoi 273. 272 lipseste si am deja 404 useri. poate fi de la asta?

Posted

poti pune print cu 2 nume random ? Platforma e 3.2.3?

daca da , aceeasi  eroare am avut-o si eu 

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Eu am cerut suport la ipb si  mi au raspuns cu mesajul urmator:

OK in acp > Tools & Settings > Log In Management

Only the IPB Internal should be checked. On the right click the pencil.

Log In Enabled Yes

Login Type Username

Acelasi raspuns l-am primit si pe alte forumuri de suport ipb.

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Eu am cerut suport la ipb si  mi au raspuns cu mesajul urmator:

Exact asa era setat, tot nu s-a rezolvat, inca mai caut o solutie.

Stima si respect.

Posted

Imi cer scuze pentru double post, nu exista buton-ul de edit, dar am descoperit pana acum ca problema vine de la baza de date, ceva este in neregula cu ea, deoarece am instalat un nou ipb forum, clean, si la fel a facut dupa ce i-am pus baza de date.

Chiar am nevoie de ajutorul vostru pentru a rezolva problema, daca aveti vreo idee de rezolvare.

Stima si respect.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.