Jump to content

Problema Modificare Share On Facebook Pe Phpbb

Go to solution Solved by gaby,

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor,
Am instalat pe un forum phpbb (www.centraleshop.ro) modificarea share on dar nu functioneaza bine.
Imi apare scris Share on dar nu imi apar pozele cu facebook,twitter...
Pe localhost functioneaza perfect
Am resetat tot imagini,tema
Ce sa mai fac?
Va multumesc

Posted

La o prima verificare, imaginile nu se afla in locatia unde ar trebui sa fie, de exemplu: http://centraleshop.ro/styles/bmiles/imageset/ro/share_on_buttons/shareon_tuenti.png

De aceea nu se afiseaza, pentru ca nu sunt urcate in directorul share_on_buttons.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Solution
Posted

Problema prezentata in acel link nu are legatura cu problema ta. Daca pozele sunt urcate direct pe server, atunci, de ce nu sunt accesibile la adresele:

Acceseaza pe rand aceste link-uri si vei vedea ca toate returneaza eroare 404 Not Found. Asta inseamna ca nu exista directorul share_on_buttons care sa contina iconitele in: http://centraleshop.ro/styles/bmiles/imageset/ro/ (acceseaza si acest link si vei vedea ca nu exista directorul share_on_buttons).

Ce trebuie sa faci? Sa urci pe contul de gazduire prin intermediul unui client FTP folder-ul share_on_buttons in /styles/bmiles/imageset/ro/

Dupa ce vei face asta, pozele se vor afisa. Pana atunci, nu au cum sa se afiseze daca nu exista. E ca si cum eu te trimit sa imi cumperi un bilet de avion cu destinatia Macaronezia dar cei de la aeroport nu iti vor da biletul pentru ca destinatia nu exista.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.