Alex. Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 salut, astazi am intampinat o problema cu hook-urile! mai exact in poza ... nu se vad toate cum trebuie ... nu asa este normal sa se vada...
Alex. Posted February 6, 2013 Author Report Posted February 6, 2013 am zis cv de membrii eu ? trebuie sa se vada ca si primii 3 toti !
Moderators Courage Posted February 6, 2013 Moderators Report Posted February 6, 2013 Încearcă să le reinstalezi... 1
+Graham777 Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Vorbești de aranjarea acestora și de spațiul dintre avatar și peretele hook-ului?
Alex. Posted February 6, 2013 Author Report Posted February 6, 2013 Thm Deci alea nu se vedeau asa ... astazi dintr-o data .. adica intre membrii era o distanta anume ... cum sunt primii 3 , si courage am reinstalat , degeaba .
Moderators Courage Posted February 7, 2013 Moderators Report Posted February 7, 2013 Un recache / rebuild ai încercat? (eventual altă temă) 1
Moderators Solution Courage Posted February 7, 2013 Moderators Solution Report Posted February 7, 2013 Rezolvat. Erau modificate grupurile gresit... Pentru cine se intreaba: daca la prefix avem <strong> atunci la prefix trebuie un / inainte, adica: </strong> 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now