Jump to content

Eroare Index.php In Ipb: Failed To Open Stream...

Recommended Posts

Posted

Buna seara, imi da aceasta eroare si nu stiu ce sa-i fac, se poate rezolva?

85854981.png

Tin sa precizez ca: am sters baza de date, am reinstalat (dupa stergearea fisierelor, am introdus din nou fisierele in ftp) si apare aceasta eroare.

versiunea actuala 3.3.4

• Moderators
Posted

Tin sa precizez ca : sters baza de date, am reinstalat( dupa stergearea fisierelor, am introdus din nou fisierele in ftp ) si apare aceasta eroare.

versiunea actuala 3.3.4

Deci, ai şters baza de date din cPanel, ai şters fişierele FTP, şi ai băgat din nou baza de date şi fişierele FTP (alea vechi)?
Posted

Deci, ai şters baza de date din cPanel, ai şters fişierele FTP, şi ai băgat din nou baza de date şi fişierele FTP (alea vechi)?

Am sters baza de date.( iici nu conteaza asta) am sters fisierele existente in ftp, am downloadat versiunea 3.3.4 de pe contul ipb, am bagat fisierele in ftp si imi da eroarea asta. ( nu se ajunge la install, la nimic, doar aceasta eroare.

Am incercat si 3.2.3, care o aveam inainte si tot asa.

nu are treaba baza de date aici, ca nici nu am ajuns la instalare si cea veche am sters-o.

Posted

Şi ce ar trebui să înţeleg eu din acea eroare, dacă tu ai acoperit aproape tot cu negru? În prima linie "Waring: require_once" - verifică dacă acel fişier există pe server şi dacă are permisiunile necesare! 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.