trilu Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Buna seara, imi da aceasta eroare si nu stiu ce sa-i fac, se poate rezolva? Tin sa precizez ca: am sters baza de date, am reinstalat (dupa stergearea fisierelor, am introdus din nou fisierele in ftp) si apare aceasta eroare. versiunea actuala 3.3.4
Alex. Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 ai incercat o alta versiune ? poate aceea nu are fisierele necesare.
Moderators Courage Posted February 7, 2013 Moderators Report Posted February 7, 2013 Tin sa precizez ca : sters baza de date, am reinstalat( dupa stergearea fisierelor, am introdus din nou fisierele in ftp ) si apare aceasta eroare. versiunea actuala 3.3.4 Deci, ai şters baza de date din cPanel, ai şters fişierele FTP, şi ai băgat din nou baza de date şi fişierele FTP (alea vechi)?
+d@niel Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 daca reinstalezi si pui backup nu cred ca mai merge ... si daca ai sters baza de date din cpanel normal ca nu mai merge ...
trilu Posted February 7, 2013 Author Report Posted February 7, 2013 Deci, ai şters baza de date din cPanel, ai şters fişierele FTP, şi ai băgat din nou baza de date şi fişierele FTP (alea vechi)? Am sters baza de date.( iici nu conteaza asta) am sters fisierele existente in ftp, am downloadat versiunea 3.3.4 de pe contul ipb, am bagat fisierele in ftp si imi da eroarea asta. ( nu se ajunge la install, la nimic, doar aceasta eroare. Am incercat si 3.2.3, care o aveam inainte si tot asa. nu are treaba baza de date aici, ca nici nu am ajuns la instalare si cea veche am sters-o.
Moderators Courage Posted February 7, 2013 Moderators Report Posted February 7, 2013 Da-mi putin linkul forumului
Mentalismus Posted February 7, 2013 Report Posted February 7, 2013 Şi ce ar trebui să înţeleg eu din acea eroare, dacă tu ai acoperit aproape tot cu negru? În prima linie "Waring: require_once" - verifică dacă acel fişier există pe server şi dacă are permisiunile necesare! @mentalismus
trilu Posted February 7, 2013 Author Report Posted February 7, 2013 Rezolvat, prin total comander nu urca bine fisierele, am incercat cu filezilia si merge. Multumesc
Mentalismus Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Rezolvat, prin total comander nu urca bine fisierele, am incercat cu filezilia si merge. Multumesc Cu plăcere! @mentalismus
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now