Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am bagat un cod de C in niste taguri code .. /code

prima oara cand am dat post, mi-a scris <dev><dev> peste tot, de parca ar fi fost cod html.. (eu nu am scris ala..codu luat a fost de pe un site, dar..)

dupa aceea am dat edit.

moment in care aparea normal, cum trebuia.

am dat ok.

tagul de /code sa mutat...

daca inainte era

[.   code   ]

blablabla

[  . /   code   ] 

acu era 

[ .       code       ]

[./code]

blablabla (am pus . sa nu apara aiurea..)

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu prea am inteles faza cu [ .      code     ] :)), dar da, e buguit... de multe ori foloseam codul si nu-mi aparea ca atare, ci [.code]blabla

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

adica am dat edit, arata bine, si cand am dat ok ( fara sa modific nimic) tot codul sa mutat inafara tagurilor..

gen in post aparea casutza cu fundal gri in care trebuia sa fie codul dar era goala. si codul era dupa.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Mi s-a intamplat si mie ceea ce ai descris tu, si, dupa cateva insistente (editari), a mers cum trebuie.

Asa cum am mai spus-o in thread-ul cu actualizarea forumului editorul este functional, dar mai are mici probleme pe care astept si eu sa le rezolve cei de la Invision Power Board.

De asemenea, am observat ca problemele incep sa apara indeosebi la copierea si lipirea unui continut de undeva, in editor, si asta pentru ca editorul incearca sa pastreze stilul de unde este copiat textul, stil care de multe ori nu e compatibil in totalitate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.