pstdgt Posted February 8, 2013 Report Posted February 8, 2013 Hello la toata lumea. Ma gandeam sa imi fac un forum, insa ma lovesc de o intrebare: ce script as putea folosi in constructia forumului? Adica ce scripturi sunt mai utilizate in ziua de astazi?
Moderators Solution Courage Posted February 8, 2013 Moderators Solution Report Posted February 8, 2013 Salut.Din cate am vazut eu, daca vrei iti fac o lista cu top 5 cele mai utilizate scripturi pentru forumuri gaming .1. Invision Power Board - cel mai folosit, cel mai bun dupa parerea mea, insa nu este free. Licenta costa 175 dolari. (desigur, gasesti si variante fara bani, gen nulled sau retail pe google, insa sunt ilegale)2. phpBB - un script si el destul de folosit. Ce am remarcat este ca temele sunt extrem de usor de modificat, si e si free, insa eu nu ma pot acomoda cu el, din pricina AdminCP-ului care e destul de complicat de folosit3. vBulletin - platforma stabila, mai stabila fata de IP.Board, insa care costa peste 200$. Beneficiezi de un suport de calitate (daca achizitionezi). In AdminCP ai mai toate meniurile la un loc. Faza naspa e ca daca te prind cei de la vBulletin cu nulled te taxeaza pe loc, pe cand cei de la IPS isi misca curu abia daca ai un numar mare de membri.4. MyBB - o platforma destul de draguta, free, usor de folosit (mai ales AdminCP-ul), insa temele nu prea mi se par frumoase, majoritatea folosind stilul "Metro".5. SMF - tot o platforma free, destul de draguta, care incearca sa imite vBulletin 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now