Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o problema cu hook-ul tutorial . Dupa ce il instalez tot , imi apare imaginea alba cand dau sa intru in el . Ca si cum nu as avea index in el . Stiti cumva unde gresesc?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted (edited)

ssasasa.png

uite un exemplu : cum e acolo tutorial asa vreau si eu , cat despre versiune este 3.2.3 .

iftutorial 1.3.1 se numeste acel hook .

Si imi cer scuze pentru numele la topic .

Edited by gabytzuspecial

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

dupa ce creez tot ce scrie in readme merge tutorials , dar in orice post de vreau sa intru arata alb complet . O explicatie ceva aveti? .

www.gamelife.ro

Posted

da

www.gamelife.ro

Posted

hook-ul este pe ipb official , costa daca nu ma insel parca 12.5 $.

www.gamelife.ro

Posted

12 euro pe un hook , sa fim seriosi , eu nu as da . De abia m am clintit sa iau licenta aia , dar sa mai dau bani si pe hook-uri , da-le naiba . O sa mai incerc sa lucrez la el , iar daca gasesc solutia o sa o postez aici . 

www.gamelife.ro

• 3 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.