Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, acesta este un script php.

La baza foloseste Google Maps la care am adaugat un calculator distanta per kilometru.

Nu foloseste un back-end asa ca va trebui sa ii modifici setarile lei/km si timp din codul sursa.

Scriptul l-am creat pentru o firma de taximetrie din bucuresti, aceasta este varianta bruta asa ca il poti folosi unde vrei fara probleme.

Doar pe un alt forum l-am mai postat (forum statistici) dar am zis sa contribui si aici cu ceva.

Scriptul este comentat ca sa te ajute in setari. Un singur fisier cu extensie php

prscrtaxi.jpg

Descarca / link direct

Am inteles ca mai exista o varianta pe net de care nu am habar dar daca e sa dati de ea, mi-ar face placere sa fac o comparatie.

Have fun & b creative

• Upvote 3

• 2 weeks later...
Posted

Imi spui te rog cum ,sau cu ce deschid cest script? Pt.ca nu stiu!

De ce ai descarca asa ceva daca nu ai destule cunostinte pentru a folosi acest script?

Sugestia lui why este solutia daca doresti sa vezi varianta online sau deschizi in Dreamweaver.... dar probabil vorbesc limbi straine....

Have fun & b creative

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.