Jump to content

Recommended Posts

Posted
Daca aveti un dispozitiv (telefon sau tableta) cu sistem de operare Android si din varii motive doriti sa-l formatati (procesul de formatare include stergerea tututor informatiilor personale stocate pe dispozitiv, inclusiv aplicatiile instalate de dvs.; dupa ce procesul are loc, telefonul va fi exact asa cum l-ati primit la achizitionare), atunci aflati ca acest lucru se poate face prin optiunea de resetare ce poate fi accesata la: Settings -> Backup and Reset. In cazul in care aveti un dispozitiv cu Android 2.3 sau o versiune mai veche, functia Factory Data Reset poate fi accesata din: Settings -> Privacy.
Dupa ce alegeti aceasta optiune si confirmati alegerea, terminalul se va restarta si va vor fi sterse toate informatiile personale stocate pe el.

Numai bine :pct2:!

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am un telefon LG ce foloseste Android.

Am avut niste probleme cu el si a fost nevoie de formatare pentru a functiona normal.

Nu aveam acces in meniu asa ca am ales formatarea prin apasarea simultana a mai multor butoane.

Mai exact pentru LG E510 am folosit tastele Volum in jos + Home + Power

• Upvote 1
  • 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.