gaby Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Daca aveti un dispozitiv (telefon sau tableta) cu sistem de operare Android si din varii motive doriti sa-l formatati (procesul de formatare include stergerea tututor informatiilor personale stocate pe dispozitiv, inclusiv aplicatiile instalate de dvs.; dupa ce procesul are loc, telefonul va fi exact asa cum l-ati primit la achizitionare), atunci aflati ca acest lucru se poate face prin optiunea de resetare ce poate fi accesata la: Settings -> Backup and Reset. In cazul in care aveti un dispozitiv cu Android 2.3 sau o versiune mai veche, functia Factory Data Reset poate fi accesata din: Settings -> Privacy. Dupa ce alegeti aceasta optiune si confirmati alegerea, terminalul se va restarta si va vor fi sterse toate informatiile personale stocate pe el. Numai bine ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
MNS Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Am un telefon LG ce foloseste Android. Am avut niste probleme cu el si a fost nevoie de formatare pentru a functiona normal. Nu aveam acces in meniu asa ca am ales formatarea prin apasarea simultana a mai multor butoane. Mai exact pentru LG E510 am folosit tastele Volum in jos + Home + Power 1
Nico Nicoleta Posted December 20, 2014 Report Posted December 20, 2014 Vreau sa imi reformatez telefonul si nu stiu cum sa fac asta.
gaby Posted December 20, 2014 Author Report Posted December 20, 2014 Ce telefon ai? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now