Jump to content

Ce Este Nou In Android Jellybean 4.2.2 ?


APTomy

Recommended Posts

Google a scos recent cea mai nouă versiune de android, mai exact 4.2.2 JellyBean (JDQ39) iar eu personal am făcut update din dispozitiv şi am notificat unele modificări. Mai exact, vine cu modificări în partea de sunet dar şi în partea de software. Mai exact s-au adăugat sunete noi şi mai elegante atunci când încărcăm bateria sau când ne conectăm la o reţea WiFi. De asemenea, update-ul vine cu câteva modificări şi în partea de soft, bara de notificări a fost îmbunătăţită, mai exact dacă  ţinem apăsat pe butonul "WiFi" sau "Bluetooth", le va activa, spre deosebire de versiunea precedentă în care trebuia să apăsăm pe butonul "WiFi" care ne redirecta în setări şi de acolo îl activam.

Momentan, upgrade-ul la ultima versiune este disponibilă doar pentru dispozitivele Galaxy Nexus (Nexus7, ş.a.m.d), din nou, avantajul achiziţionării unui dispozitiv Nexus este că dvs. o să aveţi parte de primul update, spre deosebire de  celelalte smartphon-uri high-end (S3,Note2,ş.a.m.d) care primesc actualizarea mult mai târziu.Dacă doriţi să faceţi un upgrade la ultima versiune de android, trebuie doar să intraţi în setări -> Despre Tabletă/Smartphone -> Actualizare de Sistem ->  Verificaţi acum.
În caz că dispozitivul dvs. are update, prin intermediul unei conexiuni la internet (WiFi,3G) acest upgrade va fi descărcat (upgrade-ul 4.2.2 are 50MB) iar după un reboot, sistemul de operare va fi actualizat în maxim 5 minute.

 

Sursa: http://rofuntech.blogspot.ro/2013/02/ce-este-nou-in-jellybean-422.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.