Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua mai este inca o varianta ... este o mufa pe placa de baza FRONT AUDIO acolo este conectat mufa de la front audio care face scurt intre 4 pini poate nu e buna mufa aia scoate si pune 2 jumperi sa vezi !!!

• 1 year later...

Posted
On 17.01.2015 at 1:40 AM, Alex Mishu said:

te pot ajuta eu,mie in seara asta mi s-a intamplat exact acelasi lucru,si la fel ca la tine am toate driverele instalate si toate mufele introduse corect,ei bine uite ce am facut eu,am facut niste ss-uri sa te ajute,deci m-am dus in control panel,la hardware and sound,change system sound si am realizat ca la mine nu mai era ca basic device,speakers-ul ci doar realtek-ul,speakers-ul era debifat,asa ca am apasat click dreapta si l-am setat ca basic device si asa s-a bifat si mi-a revenit sonorul.

post-34279-0-89691700-1421451611_thumb.p

Salut!eu cand dau click dreapta nu imi apare cum ai zis tu cu basic,imi apare altcumva...sa bifez doua casute....Ma poti ajuta ? Iti multumesc !

Salut!eu cand dau click dreapta nu imi apare cum ai zis tu cu basic,imi apare altcumva...sa bifez doua casute....Ma poti ajuta ? Iti multumesc !

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.