Jump to content

Nu Imi Merge Sunetul Pe Windows 7, Ajutor?


danykick

Recommended Posts

salut am si eu o problema cu pc. recent mi-am cumparat un sistem nou:
placa de baza gigabyte ga-f2a85x-up4
procesor :amd a10 5800k 
memorie ram 4gb kingston.

Windows 7 64 bit
totul a inceput dupa ce am instalt Windows-ul. Am instalat driverele si tot ce era necesar. dar nu mergea sonorul. am verificat prin control panel dar imi zice peste tot ca nu are nimic. am verificat si driverele sa fie la zi. pe urma am mai instalat inca odata windows-ul , dar la fel tot nu se aude nimic. pe urma am dat la troubleshooting si mi-a dat ceva eroare cum ca nu are fi pornite ceva servicii : Plug&play, windows audio , windows endpoint builder ... .pe urma le-am cautat si le-am pornit dar nimic. am tot cautat pe net si am gasit undeva cum ca ar trebui sa incerc sa vad daca merge pe hdmi . si surpriza merge . chiar nu mai stiu ce sa facrant.gif. sper ca ma puteti ajuta. (nu cred ca imi recunoaste nici microfounul)

Link to comment
Share on other sites

Verificarea plăcii de sunet

Verificați pentru a vă asigura că în computer există o placă de sunet și că acesta funcționează corespunzător.

  1. Deschideți Manager dispozitive astfel: faceți clic pe butonul Start 4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33_71., faceți clic pe Panou de control, faceți clic pe Sistem și securitate, apoi sub Sistem, faceți clic pe Manager de dispozitive. 1f9463c2-c968-47bf-9b4d-939c5d1af477_9.j.‌ Dacă vi se solicită o parolă sau o confirmare de administrator, tastați parola sau furnizați confirmarea.
  2. Faceți dublu clic pe Controlere de sunet, video și jocuri pentru a extinde acea categorie. Dacă este listată o placă de sunet, înseamnă că aveți una instalată. Dacă nu este listată nicio placă de sunet, verificați informațiile furnizate cu computerul pentru a vedea dacă ar trebui să fie instalată o placă de sunet. Dacă ar trebui să fie instalată o placă de sunet, va trebui să instalați una în conformitate cu instrucțiunile fabricantului.

head%20bash.gifVrei să vezi mai multe chestii interesante? Hai pe blogul meu, să vedem împreună cam cum mai e cu tehnologia în zilele noastre!

Link to comment
Share on other sites

Unde ai conectat cablul HDMI? În placa video, nu? Dispozitivele de redare sunt în regulă? Adică boxele, căști, ce folosești tu. Ești sigur că funcționează optim? Ai încercat cu altă placă de sunet?

head%20bash.gifVrei să vezi mai multe chestii interesante? Hai pe blogul meu, să vedem împreună cam cum mai e cu tehnologia în zilele noastre!

Link to comment
Share on other sites

E enable din BIOS?

 

Verifică în Device Manager, dacă nu apare vreun semn de exclamare în categoria "Sound, video and game controllers".
Verifică în Control Panel» Sounds and Audio Devices» Audio»Sound Playback /Default Device dacă placa de sunet Genius este setată ca fiind cea implicită (Default)

head%20bash.gifVrei să vezi mai multe chestii interesante? Hai pe blogul meu, să vedem împreună cam cum mai e cu tehnologia în zilele noastre!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Daca nu oferi detalii s-ar putea sa mai dureze inca 4 ore, sau chiar mai mult.

 

Ti-a mers vreodata sunetul? Cand a inceput sa nu mai mearga? Ce sistem de operare folosesti? Ce placa audio ai? Ai instalat driverele?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

te pot ajuta eu,mie in seara asta mi s-a intamplat exact acelasi lucru,si la fel ca la tine am toate driverele instalate si toate mufele introduse corect,ei bine uite ce am facut eu,am facut niste ss-uri sa te ajute,deci m-am dus in control panel,la hardware and sound,change system sound si am realizat ca la mine nu mai era ca basic device,speakers-ul ci doar realtek-ul,speakers-ul era debifat,asa ca am apasat click dreapta si l-am setat ca basic device si asa s-a bifat si mi-a revenit sonorul.

post-34279-0-89691700-1421451611_thumb.p

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.