+iMaster Posted February 19, 2013 Report Posted February 19, 2013 Salut draga PCT ,as avea si eu o intrebare legata de domeniul CSS al IPB-ului ,aceea este urmatoare .. - Cum as putea sa fac ,cand pun click-ul pe o categorie anume sa se lumineze ,aprinda ,nu cred ca am folosit termenul corect ,dar habar am de CSS . exemplul : www.forum.agamers.ro ,aici am vazut si imi place la nebunie . a doua problema : - Cum as putea muta meniul din header de la tema Carbon blue ca cel al temei deflection ,s-ar putea cum ,pot copia de la tema deflection codul si sa-l mut pe carbon blue ,lamuriti-ma . Multumesc anticipat .
Moderators Courage Posted February 19, 2013 Moderators Report Posted February 19, 2013 Salut draga PCT ,as avea si eu o intrebare legata de domeniul CSS al IPB-ului ,aceea este urmatoare .. - Cum as putea sa fac ,cand pun click-ul pe o categorie anume sa se lumineze ,aprinda ,nu cred ca am folosit termenul corect ,dar habar am de CSS . exemplul : www.forum.agamers.ro ,aici am vazut si imi place la nebunie . Look & Feel -> tema ta -> ipb_Styles.css cauta a:hover { si o sa ai ceva de genul a:hover { color: COD CULOARE; }Si il transformi in ceva de genul:a:hover { color: COD CULOARE; }subcolor: COD CULOARE;adaugi text-shadow: 0px 0px 8px COD CULOARE BACKGROUND;Si codul devine ceva de genul: a:hover { color: COD CULOARE HTML; text-shadow: 0px 0px 8px COD CULOARE HTML; } 2. - Cum as putea muta meniul din header de la tema Carbon blue ca cel al temei deflection ,s-ar putea cum ,pot copia de la tema deflection codul si sa-l mut pe carbon blue ,lamuriti-ma .Daca nu ai cunostinte de specialitate HTML o sa iti vina extrem de greu. 2
+iMaster Posted February 19, 2013 Author Report Posted February 19, 2013 Scuzati-ma pentru exprimarea prosta ,tot dreptunghiul acela sa se faca asa de la categorie .. cred ca ati inteles ,nu _ 1
Moderators Courage Posted February 25, 2013 Moderators Report Posted February 25, 2013 Scuzati de offtopic: redu-ti si tu semnatura aia, ca imi ocupa vreun sfert din ecran degeaba...
+iMaster Posted March 1, 2013 Author Report Posted March 1, 2013 Am gasit tot codul acela si ce trebuia sa pun ,este acesta : table.ipb_table td tr:hover{ background-color: #282828; } Dar problema este ca ,imi arata pe parti ( ,gaby ma poti ajuta ?
Moderators Solution Courage Posted March 31, 2013 Moderators Solution Report Posted March 31, 2013 Am găsit până la urmă AdminCP > Look&Feel > [tema ta] > CSS > ipb_styles.css Înainte de .guestMessage{ adaugi #categories table tr:hover td, table.hover_rows tr:hover td{ background: #202020 !important; } schimbând #202020 cu orice culoare vrei . 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now