Jump to content

Servicii De Sporire A Traficului Pe Site | Optimizare Seo


rezolvit

Recommended Posts

RezolvIT va pune la dispozitie metode de sporire a traficului pe site bazate pe o experienta indelungata in domeniul marketingului online si optimizarii seo. Metodele noastre prezinta avantajul de spori considerabil traficul de vizitatori pe site, gradul de targetare a vizitelor si numarul de conversii (vanzari efective). Rezultatele obtinute au aratat cresteri ale traficului de 300% si rate de conversie de pana la 7%.

Serviciile de sporire a traficului pe care vi le propunem sunt:

 • optimizare seo

 • campanii pay per click adwords

 • link building

 • campanii de email

 

Pentru a primi o oferta in acest sens, va rugam sa accesati site-ul nostru la pagina Optimizare SEO (http://www.rezolvit.ro/promovare-optimizare-seo) si sa completati formularul afisat. Dureaza 1 minut si veti beneficia GRATUIT de o analiza seo a site-ului dvs. impreuna cu oferta noastra de pret.

 

Contact:
Rezolvit
Tel. 031.432.8681
Trimite-mi email

Servicii IT RezolvIT: SERVICE CALCULATOARE --- OPTIMIZARE SEO --- CREARE SITE-URI

Link to comment
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By dexterseo.ro
   Serviciile seo va garanteaza cresterea traficului si implicit a vanzarilor. Prin tehnicile avansate si sigure de optimizare seo oferite de noi, asiguram atingerea primelor pagini Google, in maxim 3-6 luni. Oferim o gama variata de pachete seo precum si web development pentru crearea de magazine online si site-uri de prezentare.
     PACHETE * STARTER 500RON * PROFESIONAL 800RON * AVANSAT 1200RON * PLAN PERSONALIZAT 1800+RON   Toate pachetele includ: * Cercetare Amanuntita Pentru Identificarea Cuvintelor Cheie Optime * Creare Linkuri Contextuale De Tip Web 2.0 * Creare Linkuri Contextuale Pe Bloguri Romanesti * Creare Linkuri De Tip Social Bookmarking * Inscrierea In Directoare Si Directoare De Articole romanesti * Crearea De Linkuri De Tip Tier 2 * Rapoarte Lunare   Relatii la tel: 0741 130 668 Website: http://dexterseo.ro
  • By Silviu Popovici
   Ce este SEO si de ce este atat de important?
   SEO (Search Engine Optimization) este procesul de imbunatatire a vizibilitatii unui site web pe paginile motorului de cautare iar Google afiseaza pe prima pagina doar site-urile autoritare si relevante, ce au un continut de calitate si link-uri de calitate. Nu mai este demult suficient sa avem doar un site web pentru ca milioane de site-uri noi apar in fiecare zi iar SEO va ofera posibilitatea de a optimiza site-ul dvs. astfel incat sa devina cat mai vizibil in online. SEO poate asigura un site web ca poate fi gasit in motoarele de cautare pentru cuvintele si frazele cheie relevante domeniului de activitate din care face parte firma. Site-ul dvs. este primul punct de contact cu publicul online iar daca oamenii nu iti pot gasi site-ul, atunci nu este bun de nimic iar SEO joaca un rol extrem de important. SEO poate aduce rezultate rapide si are un avantaj serios fata de alte tehnici de marketing online deoarece acesta ofera un ROI in curs de desfasurare pe un termen lung. SEO aduce un trafic relevant cu un potential ridicat de conversie. Traficul obinut de la o companie SEO de calitate are un potential ridicat de conversie prin abordarea preocuparilor publicului tau, prin construirea increderii si prin perspectivele convigatoare ca firma ta este cea mai potrivita prin ceea ce ofera.  
   Servicii SEO oferite
   Optimizarea vitezei de incarcare a paginii Cercetarea cuvintelor cheie si a competitilor Optimizarea continutului Optimizarea tehnica Web Analytics Link Building / Link Baiting Optimizarea Ratei de Conversie Audit SEO (fisier PDF de mai bine de 20 pagini cu analize detaliate si cu sugestii) - pret fix: 50 lei Uzabilitate & Experienta utilizatorului Nota: Serviciile afisate reprezinta doar un rezumat al tehnicilor SEO pe care le arat doar clientilor.
    
    
   Contacteaza-ma!
    
   Solicita-mi o oferta SEO la contact@silviupopovici.ro iar in maxim 48h vei primi o estimare de pret cu toate tehnicile si procedeele necesare optimizarii si promovarii afacerii tale in spatiul online. Poti afla mai multe despre mine si chiar imi poti vedea proiectele din ultimul timp direct de pe site.
    
   www.silviupopovici.ro
  • By Silviu Popovici
   Informatii despre servicii Prin aceste servicii de promovare online iti propun un concept nou de optimizare a legaturilor externe ale site-ului: tehnici noi de obtinere de backlink-uri, conforme cu ghidul de calitate Google.   Optimizez site-ul in ideea de dezvoltare a acestuia si imi consider munca incheiata doar atunci cand rezultatele sunt confirmate de cresterea traficului, conversii si a cresterii popularitatii site-ului in mediul online.  
   Timp pentru rezultate
   Rezultatele unei optimizari de cele mai multe ori, ar trebui sa se vada intr-un timp relativ scurt, acest lucru fiind valabil pentru o pozitionare a unui cuvant/fraza cheie in top 10. Pentru o pozitionare in top 5 a unui cuvant/fraza cheie, este nevoie de un termen mai indelungat de minim 3 luni.   Despre mine Numele meu este Silviu Popovici. Sunt un consultant SEO independent pentru intreprinderile mici si intreprinderile locale. Am ajutat numeroase companii sa obtina mai multi vizitatori si sa genereze mai multe vanzari. Am lucrat cu propriile mele site-uri si cu mai multe firme in care am imbunatatit semnificativ prezenta online a site-urilor intr-o gama variata de industrii.
   Am oferit servicii SEO (http://silviupopovici.ro/servicii-optimizare-seo/) care se refera la cercetarea si selectarea cuvintelor cheie, optimizarea tehnica a site-ului, optimizarea g+,optimizarea de conversie, dezvoltarea de continut si la construirea unor retele de backlink-uri de calitate.
    
   Contact email: contact@silviupopovici.ro
   website: www.silviupopovici.ro
    
   Intra pe site pentru a-mi vedea portofoliu si serviciile oferite. Daca doresti o colaborare, trimite-mi un mail iar eu iti voi face o oferta unde voi include si planul de optimizare SEO potrivit pentru site-ul tau.
    
    
    
  • By Victor2013
   Compania Psihotronic Protect (http://pyp.ro/servicii-seo/) ofera firmelor intersate servicii seo. Daca doriti ca siteul dvs. sa apara pe prima pagina de rezultate la cuvintele cheie alese puteti face o campanie de promovare.De asemenea optimizarea on page a siteului dumneavoastra este foarte importanta.Oferim atat servicii seo de promovare site cat si de optimizare on page.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.