Jump to content

Cum Accesez Istoricul In Internet Explorer 8 Si 9?

Recommended Posts

Posted

Nu m-a interesat pana astazi, cand am avut nevoie sa ma uit in istoricul browser-ului Internet Explorer 9, si, am ramas putin surprins dupa ce am rasfoit toate meniurile browser-ului fara a gasi optiunea de view history. Asadar, am continuat sa caut optiunea, si, pana la urma am gasit cateva posibilitati de a accesa istoricul. De asemenea, si pentru Internet Explorer 8, optiunile sunt asemanatoare, unele identice. Pentru ca s-ar putea ca si alte persoane sa fie in situatia mea, la un moment dat, am decis sa prezint aici posibilitatile:

1. In IE 8 dati click pe butonul Favorites aflat in partea stanga sus, si, aveti 3 tab-uri: Favorites, Feeds, History.

In IE 9, dati click pe steluta (Favorites) aflata in partea dreapta sus a browser-ului, si vi se vor afisa ca si in IE 8, 3 tab-uri: Favorites, Feeds, History.

2. Folositi combinatia de taste: CTRL+Shift+H (valabil pentru ambele browsere).

3. In IE 8, dupa ce accesati cateva site-uri si sagetile Back / Forward devin active, puteti apasa pe sagetica alaturata, de unde veti putea accesa istoricul.

In IE 9, dupa ce accesati cateva site-uri, sagetile Back si Forward devenind active, puteti da click dreapta pe oricare dintre sageti (cu conditia ca aceasta sa fie activa, din meniul contextual putand selecta History.

ie8history.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.