Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut! ar putea sa imi spuna cineva de ce din 25 gb de pe partitia c am de obicei aproape 0 spatiu desi totalul arata ca in poza asta? nu inteleg daca sunt chiar numai 19 gb ocupati si pot face ceva fara sa reinstalez windowsul sau sunt ocupati toti cei 25 si nu stiu eu unde sa ma uit :) ms!

post-31281-0-96606400-1362683454_thumb.j

Posted

Nu prea inteleg intrebarea. Pe partitia C: pe langa Window-ul propriu-zis, se stocheaza implicit si toate fisierele de pe Destkop, My Documents, fisierele de Internet temporare, prajiturelel (cookies), fisiere temporare ale Windows-ului, cat si partitia de Recovey despre care am vorbit chiar ieri (vezi: Pot sterge partitia de recovery din Windows 8?). Asadar, nu cred ca este ceva in neregula, ci, pur si simplu s-au adunat prea multe fisiere prin C.

Pentru a fi sigura, verifica ceea ce ti-am zis mai sus: Desktop-ul (cat "cantaresc" fisierele de pe Desktop; daca ai altceva in afara de iconite), sterge cookies-urile si fisierele de internet temporare, de asemenea, recomand si un disk cleanup, si, vezi cum sta treaba dupa toate astea.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.