Jump to content

Multifunctional Samsung Scx 4623 O Performanta De Invidiat: 44.296 Pagini Imprimate


johnny_computers

Recommended Posts

SCX 4623 Este una dintre multifunctionalele Samsung reusite  de invidiat pentru performanta sa...
Din nefericire  nu se mai fabrica, doar ce a ramas prin magazine deoarece cei de la Samsung si-au dat seama ca sunt echipamente ”prea bune” (all in one) la un pret "prea bun" mai ales ca au si ADF (Dispozitiv care preia automat documentele originale, unul câte unul, din teanc, şi le transferă unui scaner integrat în ADF în vederea multiplicării, trimiterii prin fax sau stocării într-un format electronic).   
Acest model a fost schimbat de Samsung cu SCX 3405F care are aceleasi functii (Copiere, Imprimare, Fax, Scanare) si  aproximativ aceleasi caracteristici


Cand am achizitionat acest model ,  am imprimat  maxim pentru a-l testa si pentru mine a trecut testul , acum am peste  44.296 de pagini imprimate cu ea  (dovada aici http://img16.imagesh...mprimatecus.jpg) si merge fara probleme.

Dupa aproximativ 20.000 de pagini am schimbat doar cilindrul fotosensibil(deja ma intrebam cat mai functioneaza) . Se gaseste spre vanzare online la un pret acceptabil pentru a nu plati un cartus nou care e piperat la pret . Atasez un video in care se poate observa inlocuirea cilindrului fotosensibil.

]

Pentru a reusi performanta aceasta de peste 40.000 de pagini a fost necesara resoftarea imprimantei cu un program de resoftare generat dupa seria imprimantei(SN), seria crum   si versiunea  de firmware(aflate in raport configuration)

Procedura de resoftare dureaza 5 minute ,  poate fi efectuata  de catre oricine acasa si vă scapa pentru totdeauna de costul nesuferit al cipurilor , contoarele imprimantei fiind resetate dupa fiecare pornire/oprire la 100%.

In privinta reincarcarii cartusului,  nu e prea complicat deoarece are doar un simplu capac pe unde se toarna toner .  Pentru cei care vor sa reincarce acasa atasez aici un video care explica  aceasta

(cu putina grija la cilindru fotosensibil pentru a nu fi zgariat)

1 kg de toner gasiti pe net la  86RON* ,  va ajunge  pentru aproximativ 15-25000 pagini (in functie de  suprafata de acoperire)

Este necesar ca resoftarea sa se efectueze inainte de terminarea tonerului deoarece pentru generarea programului de resoftare este necesara imprimarea paginii Report Configuration  unde apare  serial number(SN) ,  versiunea firmware (firmware version) si seria crum

Pentru mai multe informatii despre imprimarea rapoartelor, reincarcare cartuse, achizitionare toner ,resoftare SCX 4623 si alte modele Samsung scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibil :
johnny_computers@yahoo.com


samsungscx4623.jpg  
scx4623fnsee41600x1600.jpg
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.